用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 珠心算
go

珠心算 [複製鏈接]

珠心算

我考慮緊比個女係"正統"學珠心算....
個度好唔好??
學費貴唔貴???
d小朋友學得開唔開心??

Re: 珠心算

我個女曾經在工聯會學過, 現在在學校與香港珠算學校度學, 我覺得現在比較正統, 由撥珠手勢, 支鉛筆點放都好指細!
LeBlue 寫道:
我考慮緊比個女係"正統"學珠心算....
個度好唔好??
學費貴唔貴???
d小朋友學得開唔開心??

想請問學珠心算有咩用??

sinying 寫道:
我個女曾經在工聯會學過, 現在在學校與香港珠算學校度學, 我覺得現在比較正統, 由撥珠手勢, 支鉛筆點放都好指細

sinying:

咁想問下你....香港珠算學校邊度有centre??
學費貴嗎...??
可唔可以話比我知, 你個女學到什麼程度???
其實我個女好喜歡珠心算, 但只係係暑假學左一個先修班,
到而家都未知幾時開得班, 令我join唔切
學校開的珠心算班.....真煩...!!
:cry:  :cry:

我都想問珠心算在沙田有沒有得學? 好想幫個女報讀,因她算數不大好. :cry:
愛裏沒有懼怕;愛既完全,就把懼怕都除去...

我有個珠心算老師很好, 我個女做什麼都慢, 這個老師很有耐性,教學經驗豐富,我女跟她學珠心算2年, 數學大大進步,不過她很嚴格,同時上門教, 收費不便宜. 她好像在沙田有教!!
如有興趣pm給我  

LeBlue,

我有興趣, 請pm這位老師的資料給我, 謝謝.

Chuchumama

please PM me the details,many thanks
http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/show/auctions?userID=vibe_colby&u=:vibe_colby

pls give me the details thank

rambobochan
Pls pm to me.  Thks

醒目開學勳章

rambobochan,

Pls pm to me. Thanks.

我個女已經join左一間係沙田既
珠心算班
個老師教得十分好,又有耐性和愛心
每個星期都要上一堂
要上成7個月架...所以一定要小朋友感到興趣先好比佢學...
因為日日都要做功課的.

Hi,

Could you please PM to me the details.

Many Tks!!!!!!!!

sinying
請問你覺得工聯會學得好唔好?
把握生命裡的每一分鐘,
全力以赴我們心中的夢,
不經歷風雨, 怎麼見彩虹.
沒有人能隨隨便便成功!
該用戶已被刪除

我想參加Yaumatei - YMCA 的先修班(天平珠算辦的)
Any comment?

不過要等夠人先開到班.

Can you please pm me the details ? thanks !
rambobochan 寫道:
我有個珠心算老師很好, 我個女做什麼都慢, 這個老師很有耐性,教學經驗豐富,我女跟她學珠心算2年, 數學大大進步,不過她很嚴格,同時上門教, 收費不便宜. 她好像在沙田有教!!
如有興趣pm給我  

My colleague just join one at Fortress Hill, kids finished 30 lessons would get Certificate and also be ready to take public exams. But it is 九珠 and she told me it is better for young ones.

請email 有關information給我. Thank you

my email address : [email protected]
‹ 上一主題|下一主題