用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人知邊啲學前班可以比1.5歲讀?
go

有冇人知邊啲學前班可以比1.5歲讀? [複製鏈接]

有冇人知邊啲學前班可以比1.5歲讀?係小朋友自己上2個鐘冇大人陪果d, 我想小朋友提早實習,我阿囡係11月細b,今年11月先上N班,即係佢分分鐘K1 interview 開始咗先上N班,加上佢係細b,想佢提早實習學前班,希望可以幫到佢k1 interview
   15    0    1    0

我同你諗法一樣呀.....有無人可以SHARE 好既WEEKDAY PG...唔好賣廣告...之前我在EK POST 過, 但PM我果D人似做馬多.

回覆:有冇人知邊啲學前班可以比1.5歲讀?

上過一次係籃球PG, 1.5hrs from 20mths, 自己入去上。阿囝喊足1.5hrs。我仲俾全屋人鬧我殘忍。我初時和你們諗法一樣,後來又覺得其實讀PN就已經係學前預備,等正式讀K就已經習慣自己番學。如果PN前又找其他適應課程,禁我地就將所有嘢推前,我地啲BB就好慘了。

Chirley  你既諗法好岩, 根本就係never end  發表於 13-3-14 13:10

PN已經番學夠早  PN之前仲要加個適應班  真係會唔會無限推前呀

回復 TeriAnla 的帖子

我都有啲担心阿囡會喊足全堂,anyway都想知你講既籃球PG, 1.5hrs from 20mths 既資料.Any link?

將軍澳比華利, 滿18個月識行就可以, 每星期5日, 每日3小時, 但要比成$4000月費. 可以升PN.

引用:我囝囝現在二十二個月上緊cpda學前班。。小

原帖由 karrieheung 於 13-02-05 發表
我囝囝現在二十二個月上緊cpda學前班。。小朋友要揹背囊入課室。。要坐住玩枱上之玩具。。上課時排隊取坐墊 ...
請問cpda係咩嚟?thx!

引用:Quote:原帖由+karrieheung+於+13-02-05+發

引用:你係yahoo到search+“學前適應班“,+有好

原帖由 aabbwong 於 13-02-19 發表
你係yahoo到search “學前適應班“, 有好多架。
好多都係1·5 可以返。
我仔剛今個星期一返左第一堂。:ha ...
can u give me the link?

my daughter,22m years old,who is studying  individual pg from 18m untill now.From Tue to Fri 2.5 hrs  everyday.The teachers have been taught some kowloon tong famous kingdergarden eg.KV~~$3xxx  per mth at Prince Edward…

luxxxx  can you please pm me the name too? thanks  發表於 14-2-10 00:32
sysy474  可否PM 我是那一間呀? Thankssss !  發表於 13-3-8 13:32
target4  可否PM 我是那一間呀,,,, 十分感謝  發表於 13-2-21 14:15

回覆:Klarababy 的帖子

Can you share what individual pg is it? Thanks

回覆:Klarababy 的帖子

can u pls share which pg your daughter attending, thank you

引用:有冇人知邊啲學前班可以比1.5歲讀?係小朋

回復 Klarababy 的帖子

Hi Klarababy,

Could you pm the pg detail to me? Thanks~

回覆:simoncho1 的帖子

pls pm

引用:my+daughter,22m+years+old,who+is+studyin

原帖由 Klarababy 於 13-02-20 發表
my daughter,22m years old,who is studying  individual pg from 18m untill now.From Tue to Fri 2.5 hrs ...
可否pm我

我仔由上年11月(未夠16個月)到而家18個月, 上佐4個月學前PLAYGORUP, 係太子不需家長陪同, 學識多佐野, 同講野多佐, D老師都幾有愛心架, 逢星期二至四上, 由9:00-11:30~

luxxxx  can you please pm me the name too? thanks  發表於 14-2-10 00:33
sysy474  可否PM 我是那一間呀.....Thanksssss  發表於 13-3-8 13:33
target4  可否PM 我是那一間呀,,,, 十分感謝  發表於 13-2-21 14:15
‹ 上一主題|下一主題