用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 11月19日in完又一村既家長
go

11月19日in完又一村既家長 [複製鏈接]

0    0    0    0
簽名被屏蔽

回復 1# fatfatwong 的帖子

我同你一樣都覺得入到去IN時感覺好好,老師好有愛心和有親切感,校園好大,感覺好舒服。

啱收到信..PM OFFER ..不過佢地話19號去IN既都係收PM既..因為AM已收滿額了...

係咪真架? 但係核對報名表個老師仲問我地am 定 pm, 如果只剩餘下午班點解吾事先通知呢.

下...唔係嘛... 咁點解唔一早通知得返PM呢?

我都好心急, 唔知有無OFFER 呢...

回復 1# miranda0311 的帖子

已經收到offer 下午班, 以往佢地上午班有123人, 但下午班只有32人, 點解得噤少學生(下午班)

但今年唔係已經加左班咩? 上午12班, 下午8班咩? 咁今年上午一定唔止收123人喎..照計的話, 即係上什1ST ROUNG 已經收左3XX 人??如果係既話...嘩...好多人報喎..

係呀..我都係當日問在場個D老師咋..佢係咁答我既..我當時聽到都覺得點解唔一早話人知收哂上午架..不過登記個陣佢都係咁問我..係咪第一選擇上午..第二選擇下午....不過最後而家都係收下午....如果今日收到信既媽咪睇下係咪都係得下午OFFER咪知係咪當日IN既都係收下午囉..(不過個老師後補話如果有上午既媽咪唔要佢地既OFFER就會比番出黎..就可以有上午OFFER....)

咁有冇家長有am嘅offer又係19/11 interview呢, 仲有冇機會轉返am?

我個女好好彩,IN 個日病病地,無答老師問題,神遊一樣,都收咗 pm class !

我個囡19號in完,剛剛收到信~~
是AM Class。
聽日要打去問下校車事宜,再作決定。

嘩.........上午12班, 下午8班?

唔係上下午和全日夾埋12班咩?

I have pm offer also! Will the parents who have offer pay the fees on this  coming Saturday? How many students they will recruit this year?

我仔仔都是剛剛收到又一村的信是PM的,但我不知道去不去讀好,因為啟思和德貞都是收了,而且我還交了留位費,這間都不知道留不留。

我今日都收到取錄信,PM CLASS。

how much is the school fees for half day? Is their any waiting list? Seems all get offer!

囡囡都收到am offer, 又一村好似好容易收

剛剛都收到信, 都係pm offer, 會交留位費先, 不過究竟有幾多班am同pm呢?

gum 快 g result ge
我11/19 冇去到 tim

我女都收到PM offer...
‹ 上一主題|下一主題