用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 又一城溜冰教練
go

又一城溜冰教練 [複製鏈接]

有無又一城女溜冰教練介紹(教星期六,日)thanks
   0    0    0    0

原帖由 yvonne.wong 於 09-11-24 00:40 發表
記住最好找高級教練, 否則浪費金錢和時間,有d教練您會見到佢d學生好好, 其實她是千簡萬簡和踢走d差學生, 自己本身又無料, 只是得5 級, 但就扮晒嘢, 當您換教練就攪事, 小心吧 ...

我的女先6歲, 在element 學, 不過進度好慢, 聽人講又一城的coach較好, 而且要排waiting list, 是嗎 ?

阿仔依家係又一城學,係女教練。都ok呀,學得好開心。我見Miss好有心機!
至於進度,因為冇比較所以唔知快定慢,佢上左5堂,已經可以自己行,3歲黎講我覺得ok。

HelloDicDic
請問你仔仔學大班or私人,女教練叫什麼名?thanks

quote]原帖由 HelloDicDic 於 09-11-24 12:55 發表
阿仔依家係又一城學,係女教練。都ok呀,學得好開心。我見Miss好有心機!
至於進度,因為冇比較所以唔知快定慢,佢上左5堂,已經可以自己行,3歲黎講我覺得ok。 ... [/quote]

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 snoopy904 於 25-11-2009 00:23 發表
HelloDicDic
請問你仔仔學大班or私人,女教練叫什麼名?thanks

quote]原帖由 HelloDicDic 於 09-11-24 12:55 發表
阿仔依家係又一城學,係女教練。都ok呀,學得好開 ...

請勿於版面開名, 直接PM查詢, 多謝合作!!

Snoopy904, 佢係私人班(2對1)。因為細,我覺得太多人一齊學唔係咁好,老師好難專注。
至於教練名,我PM你啦。

原帖由 HelloDicDic 於 09-11-25 11:15 發表
Snoopy904, 佢係私人班(2對1)。因為細,我覺得太多人一齊學唔係咁好,老師好難專注。

我的女女在 element 學了年多2年.
聽講又一城的導師"操"花式及考試好好.
我想轉, 但致電又一城, 那位小姐說, 又要睇程度編班, 又要問導師, 又要waiting. 如果要私人班, 還要自己找相熟導師呢.
煩惱 !

Can u PM me the trainer's name as well, thanks!

原帖由 HelloDicDic 於 09-11-24 12:55 發表
至於進度,因為冇比較所以唔知快定慢,佢上左5堂,已經可以自己行,3歲黎講我覺得ok。 ...

請問各位有経験家長、我女児現在差不多6歳、今年8月開始在MAGAICE学、未STOP過、毎星期1次、算算即20 LESSONS有多了、我覚得進度非常SLOW.  女児本身有学体操的、一般身体的柔軟性及動作都OK.  所以我便対ICE SKATING方面有期待。  其実進度方面応該如何看?
Mighty
love you for you
自分に負けるな!!

Hi leelee5354,

我係GH板見到你個post, 想PM同你交流呢個topic但BK  PM 又 short short  send 唔到比你, 如果你有興趣不如你試PM 我啦.

Bird-Bird

原帖由 leelee5354 於 09-11-25 14:46 發表

我的女女在 element 學了年多2年.
聽講又一城的導師"操"花式及考試好好.
我想轉, 但致電又一城, 那位小姐說, 又要睇程度編班, 又要問導師, 又要waiting. 如果要私人班, 還要自己找相熟導師呢.
煩惱 ! ...

Just PM to you.

原帖由 jojo833 於 09-11-25 19:05 發表
Can u PM me the trainer's name as well, thanks!

Hello,

Could you PM me the trainer's contact please?

Thanks a lot!

Can you PM the coach name to me as well thanks

原帖由 HelloDicDic 於 09-11-26 15:04 發表
Just PM to you.

我囡囡3歲...o係element學左6堂, 已經可以自己行喇~~仲o係場自己溜...唔洗我陪...都係囡老師...好ok wow...學得好開心~~

回覆 5# HelloDicDic 的文章

HelloDicDic,

可以介紹你小朋友係又一城學溜冰既女教練比我嗎?Thank you
唔該哂

醒目開學勳章 貢獻勳章

如有需要請各位直接pm索取資料者/資料提供者, 勿於版面留下沒有可讀性留言, 多謝合作!!!

原帖由 HelloDicDic 於 09-11-25 11:15 發表

我都想知呀,麻煩妳PM我丫

可否PM教練資料給我嗎?

Tks,
‹ 上一主題|下一主題