用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 最近有gathering嗎?
go

[聽/語障] 最近有gathering嗎? [複製鏈接]

各位媽媽,最近有gathering嗎? 可否PM我?
   0    0    0    0

我都有興趣,可否pm埋我,唔該

原帖由 Karen111 於 09-6-23 09:54 發表
各位媽媽,最近有gathering嗎? 可否PM我?

請問如何報名? 17/8是有聚會還是講座? 是黃金海岸嗎?
my e-mail is [email protected]

妳上次黃金海岸有無去呀??仲有無同其他媽媽contact呀?

原帖由 大鴨媽 於 09-6-23 12:18 發表
我都有興趣,可否pm埋我,唔該

Candy,
唔係呀,黃金海岸係佢哋上次活動。妳小朋友幾歲呀?

原帖由 candykongwy 於 09-6-23 12:46 發表
請問如何報名? 17/8是有聚會還是講座? 是黃金海岸嗎?
my e-mail is [email protected]

那大家有興趣gathering嗎? 橫惦近日小朋友都不用返學?

學校停課, 最近大家有什麼計策?

有興趣,不過要返工,所以要夾下d 日子.

沒有特別野攪.等暑期活動開始.之前唔知要不要返學,叫阿仔繼續溫書,因為他未考試就放左假啦.

這幾日放鬆下先.下星期再諗下先

原帖由 icanhear 於 09-6-26 10:16 發表
那大家有興趣gathering嗎? 橫惦近日小朋友都不用返學?

學校停課, 最近大家有什麼計策?

有野玩, 預埋我同阿仔, 上次黃金終於搞唔搞得成呀??

攪唔成...

今次大家想幾時...去邊....大家有沒有興趣一齊去挪亞方舟?

原帖由 IRON 於 09-6-28 15:03 發表
有野玩, 預埋我同阿仔, 上次黃金終於搞唔搞得成呀??

hi 大鴨媽,

可私人book嗎??

戶外有d"危險", 呢期一係落大雨, 一係熱到c.

原帖由 大鴨媽 於 09-6-28 17:09 發表
攪唔成...

今次大家想幾時...去邊....大家有沒有興趣一齊去挪亞方舟?

如果人多可以book 一個團體.個別都要買票.但係如果室內有沒有好提議

因為我估小朋友鍾意戶外...

或者book 個日營.如果下雨都有室內活動

小朋友要跑下好d

原帖由 IRON 於 09-6-28 23:20 發表
hi 大鴨媽,

可私人book嗎??

戶外有d"危險", 呢期一係落大雨, 一係熱到c.

大鴨媽,

銅鑼灣紀律部隊會所可考慮嗎?? 有個大草地可跑, 室內有保齡球, 另餐廳中午自助餐都係幾十蚊位, 有車位.

想同妳分享下......我仔仔月中再去許醫生度check多次耳仔, 一切ok, 終於下水啦, 許醫生話唔駛用耳塞tim; 第1堂成個人浸晒落水, 今朝第2堂已經識用浮板一邊浸頭一邊蛙式腳游, 唔知點解我睇到好感動, 可能係咁多年既擔心(耳仔)終於解決.

是啊見到阿仔落水真係感覺好好....

我個仔已經學到中級....

銅鑼灣紀律部隊會所都可以考慮...

但係唔係任何人都可以入住...

原帖由 IRON 於 09-6-30 14:37 發表
大鴨媽,

銅鑼灣紀律部隊會所可考慮嗎?? 有個大草地可跑, 室內有保齡球, 另餐廳中午自助餐都係幾十蚊位, 有車位.

想同妳分享下......我仔仔月中再去許醫生度check多次耳仔, 一切ok, 終於下水啦, 許醫生話唔駛用耳塞 ...

無得住架, 有證可入, 同朋友一齊都得.

原帖由 大鴨媽 於 09-6-30 14:57 發表
是啊見到阿仔落水真係感覺好好....

我個仔已經學到中級....

銅鑼灣紀律部隊會所都可以考慮...

但係唔係任何人都可以入住...

都可以,不過幾時???

原帖由 IRON 於 09-6-30 15:09 發表
無得住架, 有證可入, 同朋友一齊都得.

有幾多人去哦?? 岩岩星期五我至同仔仔去過, 閒日就少人唔駛等, 保齡$33/2局+鞋1對, 因小童鞋無size所以仔仔唔駛, 車位好多.

係咪個個媽咪都唔駛返工, 咁閒日好d.

原帖由 大鴨媽 於 09-7-4 17:38 發表
都可以,不過幾時???

我係working mama, 好多時要星期六,日先得.  你地去邊都預埋我丫.  我希望仔仔可以識多d朋友.  

原帖由 IRON 於 09-7-5 11:46 發表
有幾多人去哦?? 岩岩星期五我至同仔仔去過, 閒日就少人唔駛等, 保齡$33/2局+鞋1對, 因小童鞋無size所以仔仔唔駛, 車位好多.

...
[url=[img][/url]

hihi~~妳住邊區哦??

原帖由 SHRILEY 於 09-7-17 12:40 發表
我係working mama, 好多時要星期六,日先得.  你地去邊都預埋我丫.  我希望仔仔可以識多d朋友.  

我都要返工,不過大家如果早d安排平日我都可以試下安排放一日假

原帖由 IRON 於 09-7-5 11:46 發表

...

咁不如搵個星期六啦, 食lunch後再玩.

唔知有無睇過機場富豪個package?? 我同朋友們(都係k3-p2小朋友)幾個家庭會下月17-18去玩, 如有興趣可一齊, 當識多個朋友.

原帖由 大鴨媽 於 09-7-19 09:03 發表
我都要返工,不過大家如果早d安排平日我都可以試下安排放一日假
‹ 上一主題|下一主題