用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 仲有一個星期放榜了, 大家心情如何?
go

仲有一個星期放榜了, 大家心情如何? [複製鏈接]

如題, 我就好緊張, 呢幾日開始訓唔著, 仲慘過自己考...
   0    0    0    0

我都係...
:

me 3

m4

醒目開學勳章

me 5 ..............

I think we all need to think positively and take it easy because it all depends on
our LUCK

It is always easier said than done.  No matter what the result is, I plan to have a good dinner with the family on this saturday.

But I don't think I can sleep well on the coming Friday.  Good luck to everyone.

原文章由 SandyWu 於 08-6-1 15:23 發表
I think we all need to think positively and take it easy because it all depends on
our LUCK

我都好緊張呀........好想快d到,隨遇而安,祝大家好運!!!

好想快點知道結果, 但係好真係好驚派得唔好

醒目開學勳章

唉....我都好驚派得唔好, 已經擔心咗成大半年, 話就話已盡咗自己能力可以做嘅都做咗, 依家都係等運到, 尋晚重有小小唔舒服又一諗起等呀女嘅派位唔知會派成点....跟住重擔心到

醒目開學勳章

唉....我都好驚派得唔好, 已經擔心咗成大半年, 話就話已盡咗自己能力可以做嘅都做咗, 依家都係等運到, 尋晚重有小小唔舒服又一諗起等呀女嘅派位唔知會派成点....跟住重擔心到

不用太擔心, 只是如果, 假如, 萬一派位的結果不理想,  也不妨讓小朋友就在那學校讀小一, 爭取好成績翌年考上其他學校的插班生, 我的女兒當年小二是幸運地考入其中一間心儀的小學, 今年是小六,  謝謝!

不用太擔心, 只是如果, 假如, 萬一派位的結果不理想,  也不妨讓小朋友就在那學校讀小一, 爭取好成績翌年考上其他學校的插班生, 我的女兒當年小二是幸運地考入其中一間心儀的小學, 今年是小六,  謝謝!

心情好complicated, 想佢得, 但又想佢唔得. SandyWu就最明白我既心情, 因為大家都係同病相憐

原文章由 SandyWu 於 08-6-1 15:23 發表
our LUCK

呢個星期, 簡直係折磨呀!

冇錯 真係好緊張~~仲有幾日咋!

原文章由 gordon 於 08-6-2 16:26 發表
心情好complicated, 想佢得, 但又想佢唔得. SandyWu就最明白我既心情, 因為大家都係同病相憐

gordon,

我都係平常心,因為我成家人已經有哂心理準備讀私校,皆因我無咩抽獎命架

我同仔仔都係一心準備讀私校, 但我屋企人同HUBBY 突然改變態度, . 我可能就算中咗都唔講.

原文章由 SandyWu 於 08-6-3 10:49 發表

gordon,

我都係平常心,因為我成家人已經有哂心理準備讀私校,皆因我無咩抽獎命架

原文章由 gordon 於 08-6-3 11:27 發表
我同仔仔都係一心準備讀私校, 但我屋企人同HUBBY 突然改變態度, . 我可能就算中咗都唔講.

但妳hubby唔會同妳一齊去睇放榜result咩,好難唔講喎
‹ 上一主題|下一主題