用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問九龍區邊到有3歲英文拼音課程。急!!! ...
go

請問九龍區邊到有3歲英文拼音課程。急!!! [複製鏈接]

我想問吓各位媽咪知唔知九龍區邊到有3歲幼兒英文拼音班學,我上網揾左好耐都揾唔到資料,一係就貴到嚇親人,一D就無咁細學,請各位媽咪提供吓一D資料最好有埋電話,,價錢最好有網址,我想揾係九龍區,每月學費唔好多過$500蚊,我唔想咁貴,希望D媽咪幫吓我,留言或e-mail比我[email protected]萬分感激
△TOP
   0    0    0    0

有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程,佢地嘅phonics係一對一嘅,教材唔同坊間用開嗰D,係自己編嘅,共分4個level,由淺入深,小朋友容易學得好,每個level完成重有證書。老師雖然唔係外國人,但英文純正,又有心機教,值得試下,有興趣可pm資料比你。

原文章由 gegegeg 於 08-1-22 19:30 發表
我想問吓各位媽咪知唔知九龍區邊到有3歲幼兒英文拼音班學,我上網揾左好耐都揾唔到資料,一係就貴到嚇親人,一D就無咁細學,請各位媽咪提供吓一D資料最好有埋電話,,價錢最好有網址,我想揾係九龍區,每月學費唔好多過$500蚊, ...

Can you pm to me also? Thanks!

Chloe,

Pls send the details to [email protected], thanks.

Hi Nula & TerryandCreamy,

Pls check pm and email.

Chloe

原文章由 TerryandCreamy 於 08-1-24 00:26 發表
Chloe,

Pls send the details to [email protected], thanks.

請PM我給我知料, 謝謝.

回覆 #6 chloec2006 的文章

Can you pm to me also? Thanks!

原文章由 chloec2006 於 08-1-23 22:08 發表
有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程,佢地嘅phonics係一對一嘅,教材唔同坊間用開嗰D,係自己編嘅,共分4個level,由淺入深,小朋友容易學得好,每個level完成重有證書。老師雖然唔係外國人,但英文純正,又有心機教,值得試下,有 ...

Can you pm to me too. thanks a lot !

原文章由 chloec2006 於 08-1-23 22:08 發表
有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程,佢地嘅phonics係一對一嘅,教材唔同坊間用開嗰D,係自己編嘅,共分4個level,由淺入深,小朋友容易學得好,每個level完成重有證書。老師雖然唔係外國人,但英文純正,又有心機教,值得試下,有 ...

可否pm給我,唔該晒!!

Hi parents,

Pls check pm.

Chloe

原文章由 helloapril 於 08-1-25 08:47 發表

可否pm給我,唔該晒!!

Chloec

Kindly pm the info to me. Thank You!

CSYTC  

Hi CSYTC,

Pls check pm.

Chloe

原文章由 CSYTC 於 08-1-26 12:10 發表
Chloec

Kindly pm the info to me. Thank You!

CSYTC  

Phonics

I know a tutor, who can come to your house to teach. If you want to know her contact, please pm me.

原文章由 gegegeg 於 08-1-22 19:30 發表
我想問吓各位媽咪知唔知九龍區邊到有3歲幼兒英文拼音班學,我上網揾左好耐都揾唔到資料,一係就貴到嚇親人,一D就無咁細學,請各位媽咪提供吓一D資料最好有埋電話,,價錢最好有網址,我想揾係九龍區,每月學費唔好多過$500蚊, ...

其實太細學係差少少,我仔仔3歲學都唔係幾得,仲要唔平喎!K2會好D!

唔該我都想要資料,謝

唔該我都想要資料,謝

唔該我都想要資料,謝

唔該我都想要資料,謝

原文章由 hello007 於 08-1-23 22:31 發表
油麻地有不錯英文班,近MTR,可留PM覆
平日班較經濟

KinderU

Letterland Phonics
Native English Teachers

Address:
Rooms 502-505, 113 Argyle Street, Mongkok
Website: www.kinderu.org

回覆 #2 chloec2006 的文章

Can you pm to me , Thanks
‹ 上一主題|下一主題