用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

07崇真K1繼續Talk [複製鏈接]

幼信班 (am)
ltt- 璁璁/- 小貓組 (no 19)
平安bb-嵐嵐/- 小鳥組  (no 19/no 21)
yeeyee17-
淇淇(melissa)/- 小熊組 (no 11)
yenyenhop - 碩碩/ - 小熊組 (no 23/no14)

幼望班 (am)
MariaBB- Oscar/
- (no 19)

幼仁班 (am)
lala1125- 彥林 / - 小青蛙 (no. 19 / no. 21)
IrisLau - 迦善/囡 - 小青蛙 (no. 18)

幼愛班(am)
LMY2004- - (no 17)
CASSTAM-
曦曦/ ~小熊組(no.26 / no. 5)

幼善班 (pm)
10022004- 愷澄/ (NO.11)

幼勇班 (pm)
sleepingbo-
陞仔/小熊組 (No.17)

幼義班 (pm)
hellojoyce- 維維/小豬組 (No.15 & 14)
hung888hung - 倚嵐/小豬組(No.18)

1K1(H) (pm)maytsm- 柔柔(Jasmine)/- (No.21 / No.23)

[ 本文章最後由 sleepingbo 於 07-9-17 09:29 編輯 ]
   0    0    0    0
http://lb3f.lilypie.com/Cvyyp8.png[/img][/url]

原文章由 sleepingbo 於 07-8-25 00:47 硐表
hi,歡迎來到崇真K1繼續Talk!

Hi Hi!!

welcome!
原文章由 maytsm 於 07-8-25 16:20 硐表

Hi Hi!!
http://lb3f.lilypie.com/Cvyyp8.png[/img][/url]

原文章由 sleepingbo 於 07-8-27 00:32 硐表
welcome!  

攪成日都入唔到, try again....

原文章由 lovetsungtsung 於 07-8-27 19:10 硐表

攪成日都入唔到, try again....

ok wor

sat 有個葉叔叔 call 左我勒, cfm 上車時間, 但佢無講到 +$$ wor... & 我有問佢, 係咪會 3個小朋友坐2個位, 佢支吾以答, 話我個車 only 2x 個小朋友, k1 會安排坐中間, 又話方便 ee take care wor...

HELLO, GD MORNING,

原來搬左屋, 我而家來報到先!

我想問下你地, 星期四果日幾點開始同埋要帶d咩呢? 因我唔見左封信呀, 同埋我仲未交學劵份野俾佢地, 要唔要影印給學校定點架? 麻煩你地.

原文章由 lovetsungtsung 於 07-8-27 19:13 硐表
sat 有個葉叔叔 call 左我勒, cfm 上車時間, 但佢無講到 +$$ wor... & 我有問佢, 係咪會 3個小朋友坐2個位, 佢支吾以答, 話我個車 only 2x 個小朋友, k1 會安排坐中間, 又話方便 ee take care wor... ...

原文章由 10022004 於 07-8-28 11:05 硐表
HELLO, GD MORNING,

原來搬左屋, 我而家來報到先!

我想問下你地, 星期四果日幾點開始同埋要帶d咩呢? 因我唔見左封信呀, 同埋我仲未交學劵份野俾佢地, 要唔要影印給學校定點架? 麻煩你地.

...

以下係星期四家長日時間:
6:30p.m ——於課室會見班主任
7:00p.m ——於禮堂課程簡介會

學劵 - 需要交正本, 學校會俾返收據我地

原文章由 RoyceMa 於 07-8-28 17:09 硐表

以下係星期四家長日時間:
6:30p.m ——於課室會見班主任
7:00p.m ——於禮堂課程簡介會

學劵 - 需要交正本, 學校會俾返收據我地

我地到時點相認呀

不如我地早15分鐘到學校呀! 我會帶埋囡囡去架! 你地會帶嗎? 係邊度等好呢?

原文章由 lovetsungtsung 於 07-8-28 19:06 硐表

我地到時點相認呀

me too. 我會帶埋囡囡去! Let meet earlier.

原文章由 10022004 於 07-8-28 22:33 硐表
不如我地早15分鐘到學校呀! 我會帶埋囡囡去架! 你地會帶嗎? 係邊度等好呢?

原文章由 maytsm 於 07-8-29 07:55 硐表
me too. 我會帶埋囡囡去! Let meet earlier.

我原本諗住唔帶 tt 去, 費時阻住我聽, 但見你地帶, 又想帶埋佢去見下 d 同學仔 tim 再諗諗....
請問你地會5會搭 mtr, 係 mtr 等方便無

都無問題喎! 係咪係太子mtr等呀? 好呀! 我無問題呀! 咩出口等呀? 幾點好呢?

lovetsungtsung,

我pm我手提俾你呀! 到時聯絡! thx!

原文章由 lovetsungtsung 於 07-8-29 09:20 硐表

我原本諗住唔帶 tt 去, 費時阻住我聽, 但見你地帶, 又想帶埋佢去見下 d 同學仔 tim 再諗諗....
請問你地會5會搭 mtr, 係 mtr 等方便無

原文章由 10022004 於 07-8-29 09:35 硐表
都無問題喎! 係咪係太子mtr等呀? 好呀! 我無問題呀! 咩出口等呀? 幾點好呢?

lovetsungtsung,

我pm我手提俾你呀! 到時聯絡! thx!

me 2, 收 pm

如大家唔介意的話, 可以 pm 個 mobile # 俾我, 我收晒後再 pm 俾大家

原文章由 lovetsungtsung 於 07-8-28 19:06 硐表

我地到時點相認呀

Hi lovetsungtsung ,

Sorry, 今次我join唔到你地, 下次希望有機會見面. 如果知道小囡的編班, 會第一時間上黎報告.

Ok I will PM my phone no to you. But, I will not take MTR so may I meet you all of you in school?

原文章由 lovetsungtsung 於 07-8-29 10:04 硐表

me 2, 收 pm

如大家唔介意的話, 可以 pm 個 mobile # 俾我, 我收晒後再 pm 俾大家

Where can we meet?Any suggestion?

原文章由 lovetsungtsung 於 07-8-29 10:04 硐表

me 2, 收 pm

[ 本文章最後由 maytsm 於 07-8-29 21:31 編輯 ]

GOOD MORNING,

我會約左璁媽係mtr等左先, 跟住我地到左學校, 再打電話俾你, 睇下你係邊樹囉! 好嗎?

原文章由 maytsm 於 07-8-29 21:30 硐表
Where can we meet?Any suggestion?

早~~

hi 10022004 , may
唔好意思, 今日老公放假, 佢會同我地一齊去, so, 係學校等, 請收 pm

我今晚都係帶埋 tt 去, 見下 d 同學仔
‹ 上一主題|下一主題