用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 中二生補數
go

中二生補數 [複製鏈接]

我有位朋友的中二女兒,自從升中後數學成績越來越跟不上,希望在九龍區找補習老師或補習社。請問各位有沒有好介紹?

謝謝!
   0    0    0    0

F2 Maths

I also want. Please send me the information.Thanks.

Hi! 你地試下呢間呀! 係果到補數d學生全部成績都double咁上, 有個 F1 數唔合格, 今年F2全級5X. 有d今年重係學校羅數學進步獎tim!
已 PM information 比你地, please check.

上門補習(深水土步區至葵芳區)
本人為香港大學畢業生,23,,擁有4年中小學補習經驗, 曾替多名中小學生補習, 成績優異為人守時有責任心而富教學耐性.精補中一至中三全科,中四,中五英文,數學,經濟,會計
(每小時收費:中一至中三$80-$100,中四至中五$100$130,視乎地區,科目可再商議)
有意可從以下途徑聯絡本人(小姐):
msn:[email protected]
e-mai: [email protected]
mobile phone: 63327490

Hi, tr,

Please pm information to me, thanks.

原文章由 tr 於 07-7-26 23:27 發表
Hi! 你地試下呢間呀! 係果到補數d學生全部成績都double咁上, 有個 F1 數唔合格, 今年F2全級5X. 有d今年重係學校羅數學進步獎tim!
已 PM information 比你地, please check.

hi tr,

可否PM有關資料給我 ?
謝謝 !

tr,

can i have the information, please ?

Hello tr

thanks for the information, I shall get my friend to call directly.

我係專幫人補習o既miss
不嬲都係專補數(而家學生由幼稚園至中五o既都有)
(不過有o的家長會要求補埋中文,因為我o既學位係主修中文同數學)
大家可以睇番我之前o既post,我都有talk過我o既背景:
我其實係學校o既老師,不過辭o左職唔做啦
因為實在係太辛苦......

我而家私人教緊o既補習學生有單對單、或者一班o既都有,現時summer亦同一間learning centre合作,專同太子區o既學校(e.g.喇沙小學)o既學生補習&開course操paper(應該之後都會繼續),by the way,學生讀邊間學校唔係一個問題,最緊要o既係佢肯去學,因材施教係我對每個補習學生o既做法。幫人補習o左十年,見過好多好多個學生,同時亦睇住而家數學科o既課程愈來愈easy,而家跟開我幾年o既學生,我就一定會係summer time教埋佢一o的我認為對佢升班有幫助o既知識........

補充一句,我自己本人住大埔(我o既學生多數上我home)
補九龍的學生只限於我「就」到時間一次過出開九龍先可以
而我頭先講o既learning centre就o係太子道o既,或者你地可以問下呢間centre......(當然我做私人o既會收得貴好多)

(centre o既負責人都係bk媽咪,如果你地有興趣o既,我就直接比佢o既contact方法比你地,佢地o既師資都幾好ga)

就算唔係搵我補習
我都可以同你地share我補習o既經驗,等你地搵個好o既補習miss都好丫.........

::" />:" /> ::" />:" /> ::" />:" />

[ 本文章最後由 may_mng 於 07-7-29 15:50 編輯 ]

可以PM 啲 information 給我嗎?
我好有需要呀!
謝謝!

原文章由 sam/sam 於 07-7-27 21:29 發表

可以PM 啲 information 給我嗎?
我好有需要呀!
謝謝!

tr,
好多謝你咁快覆倒我!
我會打電話去問.
多謝晒!

之前有幾位bk媽咪pm過比我問資料o既,請你o地check pm啦!
thanks

原文章由 may_mng 於 07-7-27 21:22 發表
(不過有o的家長會要求補埋中文,因為我o既學位係主修中文同數學)
大家可以睇番我之前o既post,我都有talk過我o既背景:
我其實係學校 ...

唔洗客氣! 最緊要係幫到你...... , 不過唔知暑假佢地有無位比你插班! try try la!

原文章由 sam/sam 於 07-7-27 22:48 發表

tr,
好多謝你咁快覆倒我!
我會打電話去問.
多謝晒!

tr,

received your messsage, thanks.

可否提供中心電話?

原文章由 may_mng 於 07-7-27 21:22 發表
我其實係學校 ...

請看PM

另外centre唔一定係我教的,到時你可以問下係咩人教先

原文章由 KITTY.WONG 於 07-7-28 15:39 發表
可否提供中心電話?

Hi Tr,

May I have the contact no. also?

Thanks!

Hi tr,

多謝你的PM, thanks!

Hi Tr,

May I have the contact no. also?

Thanks!
‹ 上一主題|下一主題