用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園(小西灣) 小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu
樓主: haileymama
go

小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu [複製鏈接]

Re: 小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu

花仔,

除非小西灣迦南今年有全日啦 ! 否則9成9都要轉, 唔係工人實湊唔掂兩件!   

醒目開學勳章

Show and Tell 已經開始左, 佢又記得d同學仔講咩主題天bor, 我好開心佢近排講多左學校野俾我知呀>>>

係啊,彤彤都講得清楚左,唔再語無倫次,佢都有話俾我知邊個同學帶d乜!

咁你諗到俾乜佢帶返學校 show and tell 呀......
叻女     

haileymama 寫道:
Show and Tell 已經開始左, 佢又記得d同學仔講咩主題天bor, 我好開心佢近排講多左學校野俾我知呀>>>

係啊,彤彤都講得清楚左,唔再語無倫次,佢都有話俾我知邊個同學帶d乜!

haileyma,

妳有冇睇我尼個post, 妳未答我喎!

Meisuen 寫道:
haileyma,

SORRY, 昨日收工前BUSY冇睇妳回覆, 返到屋企又上唔到網, 所以唔知妳得閒TIM!

唔緊要我 21日 (WED) 軒軒都唔洗訓練, 我又可送佢返學, 到時一齊食早餐呀!

醒目開學勳章

我得架,你到時call我啦
Meisuen 寫道:
haileyma,

妳有冇睇我尼個post, 妳未答我喎!

[quote]
Meisuen 寫道:
haileyma,

SORRY, 昨日收工前BUSY冇睇妳回覆, 返到屋企又上唔到網, 所以唔知妳得閒TIM!

唔緊要我 21日 (WED) 軒軒都唔洗訓練, 我又可送佢返學, 到時一齊食早餐呀!
[/quote]

醒目開學勳章

花仔 寫道:
咁你諗到俾乜佢帶返學校 show and tell 呀......
叻女     

我好民主架,我問佢想買d咩,佢話要帶Hello Kitty喎
不過唔知佢會講咩呢

haileyma,

ok! 到時call妳 !

[quote]
我得架,你到時call我啦 [quote]

禾好天do 仲紅豆呀                  
花仔 寫道:
今日有張通告,話可以有家長觀課啊===>>好期待呀     

尋日longlong話我知, 佢地係學校又種野喎~~~~用綿花做泥土, 佢地西瓜組種綠豆, 菠蘿組種黃豆, 蘋果組種紅腰豆!好清楚喎

Show and Tell 已經開始左, 佢又記得d同學仔講咩主題天bor, 我好開心佢近排講多左學校野俾我知呀   

[quote]

花,夫人:
今日有張通告,話可以有家長觀課啊
[/quote]

早晨

morning

學校旅行我爆左名啦  

show & tell仲未到燒買呀, 5g幾薯輪到佢呢
我都有問佢想帶咩返sir校講, 佢話帶d魚返去貨    激c

花, 彤媽, 你2個就好啦, longlong同彤彤都auto爆告sir校d野, 我粒燒買仲係我問佢至講呀         

meisuen
細b佳5佳呀 ???? 今胎辛苦嗎  
APfamily   

夫人,

今胎辛苦過之前, 成日作嘔又嘔唔出, 好多胃氣. 希望到4個月好d啦 ! :cry:

係呢 !妳餵人奶定奶粉 ?

meisuen

我有肥妹果時又係咁, 針係要過4-5個月至好咋
你e+鐘e食咩就狂食啦

我餵奶粉架
APfamily   

醒目開學勳章

蕭夫人信箱 寫道:
morning

學校旅行我爆左名啦   >>>乖喇,到薯見喇!

佢話帶d魚返去貨    激c>>>真係一條條果d?  

花, 彤媽, 你2個就好啦, longlong同彤彤都auto爆告sir校d野, 我粒燒買仲係我問佢至講呀 >>你就想,自動波,我都係嚴刑迫供架,都係你地(esp係阿花)講,我先有頭緒chok下咋!

醒目開學勳章

Meisuen 寫道:
夫人,

今胎辛苦過之前, 成日作嘔又嘔唔出, 好多胃氣. 希望到4個月好d啦 ! :cry:

係呢 !妳餵人奶定奶粉 ?

係喎,我陀Jason都係辛苦d架,忍下啦!

夫人,
狂食 ! 我驚個b太重難生, 我念住順產架 !    我而家11wks咋就已經98磅重左5磅! 我驚第日難修身 !

醒目開學勳章

Meisuen 寫道:
夫人,
狂食 ! 我驚個b太重難生, 我念住順產架 !    我而家11wks咋就已經98磅重左5磅! 我驚第日難修身 !

太重真係好難生架,Jason 7磅同彤彤5磅,已經有好大分別喇
好彩,我到Jason果日,都係total重左20磅    之後極速修身   

haileyma,

軒軒都係5磅都易生, 不過陣痛成10個鐘  

show & tell

燒買終於有野返啦 ==> 15/3

彤媽
係呀, 佢初時話要帶真既魚返去講, 我采佢都傻啦. 今日問佢, 佢又話帶雪計布書喎.

腳位
觀課果度, 你地安排左幾時呀 ? 我就28/3 (1040 - 1140)
APfamily   

醒目開學勳章

Meisuen 寫道:
haileyma,

軒軒都係5磅都易生, 不過陣痛成10個鐘  

咁都算係咁,我2個都痛左8/9個鐘,無2x/30個鐘都偷笑囉

醒目開學勳章

蕭夫人信箱 寫道:
show & tell

燒買終於有野返啦 ==> 15/3

彤媽
係呀, 佢初時話要帶真既魚返去講, 我采佢都傻啦. 今日問佢, 佢又話帶雪計布書喎.

腳位
觀課果度, 你地安排左幾時呀 ? 我就28/3 (1040 - 1140)

觀課,我29喎,930-1030,咁即係又要我湊返學   

15號,唔係剩返好多日咋喎,C火,彤彤頭先去左99度,又無得練習 唯有打天才波
‹ 上一主題|下一主題