用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟英文小學 聖若瑟英文小學 (彩石里) 一年級加油站
樓主: fling
go

聖若瑟英文小學 (彩石里) 一年級加油站 [複製鏈接]

Re: 聖若瑟英文小學 (彩石里) 一年級加油站

fling & LV77

Thank you very muchy  

因通告是爸爸填寫.佢印象中是比$20和穿便服

薛太         

各位媽咪.早晨

1a班有同學仔退學.今日問仔仔?

17/11星期五晚家長教師會.我老公會去.(我要返工唔去得) .

E.Oral.仔仔話Reading-Old Dog Tom/phonetic Symbols.有信心識晒.

My week  無信心.識一半.

薛太         

hi 各位媽咪

今日落校車時.仔仔話派左卷.我問成績好唔好.
仔仔話幾好.回家一看Maths.90 ,E.Usage.91.
E.Read.93.Maths.90.G.S.74.中文.82.

算吧我都滿意 測驗時仔仔都幾輕鬆.在家睇DVD.午覺.落街踏單車.最後才

hi LUN媽媽

打電話去和建校服問清楚

hi.各位媽咪

1/1我都有參加,拿燒烤用品行45分鐘好辛若.所以野餐

每日都有上BK網,我文章差 :cry: 好少發言 :cry:

軍曹媽咪
仔仔話岡轉位,我仔仔坐你仔仔後面.
昨天派中文科圖書''閱書報告''
點解1A斑甘遲派

薛太     :tongue:  :tongue:    

早辰軍曹媽咪 各位媽咪
當日我要上班,老公同仔仔去家長日,老公話d家長好多
問題發問 例如:視覺藝術分數不公平......,穿校服
可否加運動外套.....,襪可否不同和健購買......,其實還
有很多問題.........................................望記了

miss poo話仔仔大近

hi 各位媽咪

因電腦壞了十曰,所以無上B.K網,

東東媽咪

我是往T.K.O.仔仔是坐校車,早上6:57上車,
放學坐校車3:33到家。
將軍澳分兩架車.12號車不經隧道.經康盛花園.

Hi

我都會去幫手做義工     

薛太         

fing  

我囝囝都無參加game day .所以放徦不用上學.

薛太

早晨各位媽咪

囝囝今次測驗英文科最差,跌12分.

薛太                       

Hi 各位媽咪
今天沒空去(家長坐談會),
可唔可以講

Hi   fling  

Think you

薛太

Hi fling   各位媽咪

考試卷C.Usage , C.Comp,C.Dict,都未派.
仔仔今次考得麻麻地.84,85,88,90,分.他已盡了力.算吧.
明天考C.Oral.仔仔

hi.fling 各位媽咪

真的著數d      .

下次傾.   

薛太         
‹ 上一主題|下一主題