用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 VOTE SFA VS G.T
go

VOTE SFA VS G.T [複製鏈接]

Re: VOTE SFA VS G.T

Tinatam,

多人投票的都未必是適合你小朋友的, 況且你叫人投票又無講根據乜野來投, 比較歷史悠久, 就一定係SFA, 比較校舍新淨就應該是GT, 咁你想Vote 乜野?  Vote 完個結果你又會唔會就此而作決定?  叫你個小朋友去接受一個咁樣得出來的結果, 用佢唯一的小學生涯來押注?  

meimeilam, pls check pm.

NichoB,

在為小朋友選學校的時候, 我們做家長的責任, 只是在幼兒未能有獨立思考能力的時候, 根據自已的認知為幼兒作出自認為最合適的安排, 小朋友將來的路最終仍是他們自已要走的, 希望你唔好玩玩下, 呢個係一個需要認真思量的問題.

我見到你在另一個topic又再叫人vote, 請問vote來做乜?  不如用多d時間去了解各間小學的具體情況, 當有新發現的時候, 可以post出來大家分享.  我相信, 任何一間學校, 都不能用一個簡單的形容詞"好", 或"不好"來描述其中包含的所有.  

有網友講過, 你之前都有開過幾個topic叫人vote, 結果呢? Vote,  能幫倒你嗎?
‹ 上一主題|下一主題