用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基法小學(油塘) 油塘基法嘉獎站- Part 3
樓主: 雪文
go

油塘基法嘉獎站- Part 3 [複製鏈接]

醒目開學勳章

早晨, LKV. 我未去過台灣呀, 你哋復活節去玩呀 ?  我知台灣有隻豬肉紙好好味, 但要訂的. 另多數D人去買我的美麗日記咁.

你哋去機場坐唔坐機鐵 ?   我有半價機鐵票, 你要唔要 ?

原帖由 lkv945 於 10-3-23 10:37 發表
雪文,台灣去過嗎?有無好介紹?

醒目開學勳章

有無人復活節去迪士尼 ??

醒目開學勳章

唔使客氣 !

玩得開心D啦.

有無去叮噹個樂園呀 ?  因我都想later帶仔囡去台灣.

我囡的同學仔新年去台灣, 無去到咩樂園, 佢亞媽話亞仔好悶.

係去食食食, 咁就幾啱我哋一家的

原帖由 lkv945 於 10-3-23 10:55 發表
多謝你啊雪文,你收PM啦  

醒目開學勳章

唔係呀, 係我有四張迪士尼免費票, 又想送出咋

原帖由 lkv945 於 10-3-23 10:59 發表
你去迪士尼啊,我有2張免費迪士尼你要唔要啊  

醒目開學勳章

我哋復活節返大陸, 4月10日就想去昂平

醒目開學勳章

唔好意思, baby boss係咩呀

你跟邊間旅行社, 返來唔該報料好唔好.(食, 住, 玩)

原帖由 lkv945 於 10-3-23 11:06 發表
我跟團玩4天,自己再留多3日。個團有叮噹和六福村,但沒有baby boss行程,我會自己帶仔去玩,新年去台灣真系悶架,我未結婚時去過,好多鋪頭都無開門做生意  ...

醒目開學勳章

我今年無再買全年票啦

原帖由 lkv945 於 10-3-23 11:09 發表
原來系甘  

醒目開學勳章

係呀, 我啱好夠四張了, 暫唔需要, thank you .

其實我佬返工唔知幾時有假放, 我都好怕佢到時同我講佢要返工, 咁我都心大心細唔知一個人帶唔帶二個小朋友去.
講真我好辛苦先揾齊4張東涌.

原帖由 lkv945 於 10-3-23 11:10 發表
去昂坪360,東湧我有一張喔  

醒目開學勳章

睇落好好玩wor. 你哋第幾次去呀, 通常要玩幾耐 ?

原帖由 lkv945 於 10-3-23 11:13 發表
BabyBoss職業體驗任意城,小朋友好鐘意玩架,你可以上網http://www.babyboss.tw/city/

醒目開學勳章

係wor, 老公唔得閑, 咁我哋自己去東涌行下都得, 唔好晒咗D票.

原帖由 lkv945 於 10-3-23 11:19 發表
個邊都幾好行架,個商場開倉好多平貨  

醒目開學勳章

咁佢今次一定好努力温書啦.

未出發, 先興奮, 搞到我都好心思思想去旅行
我諗台灣自由行都OK, 如果只玩台北.

原帖由 lkv945 於 10-3-23 11:28 發表
我地都系第一次去,應該一場時間系10:00-3:00
我估計都會玩大半日架,我已經預佐一日時間等仔玩得盡情d 阿仔已經講好條件,如果今次考試無令我失望,話要去2次,要玩曬甘多個職業,不過我估無可能玩得曬,因為聽講好多人,要排 ...

醒目開學勳章

如果今年去唔成旅行, 來緊二年都唔使諗啦.

來緊二年亞仔五, 六年級.......
亞仔六年級考完可以去一次

之後又等二年

亞囡五, 六年級

醒目開學勳章

唔會掛.  昨日我仲唔係好擔心.
而家都係擔心埋, 唔知會出咩成績呢

我自己都自己講, 真係要控制自己的情緒, 點差都好, 唔好惱住, 睇咗份試卷先.

原帖由 lkv945 於 10-3-23 11:39 發表
點溫都無用,唔比心機亂答又系得個吉 唔抱太大希望,費事希望越大失望越大 台北自由行ok架,不過我怕麻煩自己要搞行程,揾車,所以都系跟團玩算,唔使煩,自己留幾日去買同食  ...

醒目開學勳章

互相傳染

原帖由 yan02 於 10-3-23 12:53 發表
雪文

你又口是心非啦, 又話不擔心, 搞到我都緊張埋...
希望沒甘失望啦

醒目開學勳章

LKV, check PM please

醒目開學勳章

係wor,我問你有無收到我的mail , 你未荅我.  yahoo呀

原帖由 sara11 於 10-3-23 14:48 發表
我識得一個小四學生,尋日請病假,所以雪文囝囝應該無咁快派英、常。 我都希望小三有人未考,咁就唔駛咁快面對現實!

醒目開學勳章

飲緊happylemon的4元珍珠奶茶, 好大杯呀, 今晚我唔使食飯都得啦

醒目開學勳章

loklokma : 你PM你的e-mail adress俾我, 我有一份word file上次去澳門時係网上copy的資料, 唔知對你有無用.

醒目開學勳章

http://macauholiday.blogspot.com/

loklokma : 呢個blog講澳門三日游好清楚

醒目開學勳章

我囡
唉..................... ( 無公仔可表示我的失望)

亞仔數學我好滿意.
‹ 上一主題|下一主題