用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 校際比賽的媽媽請入來傾
樓主: shirleylam111
go

校際比賽的媽媽請入來傾 [複製鏈接]

Re: 校際比賽的媽媽請入來傾

想請問, 比賽場地可以更改嗎? 因我住元朗, but 唔知why 被派左去葵盛圍地賽, 果邊我又唔識路, 又要好早報到, 比輁完又要返學, 我都唔明 why 唔係去最近一個 centre 比賽, 上年出去荃灣都可接受, 今年仲越派越遠, why 唔派返去屯門呢, 真係好唔明, 唔知可否申請更改地點呢?   

ming2, 唔該晒你呀, 協會個電話成日唔通架, 我都打左好耐, 或者我今晚叫琴老師問問啦, thanks!

ming2, 原來你比我果個電話係唔岩架, 係西田 or 西武, 唔記得lu, anyway, 都唔該晒你, 我問左琴老師, 佢話好似無得改, 都算啦, 既已決定左咯, 不過我驚到時個 hall 好細咋, 因之前 join 校際朗誦節時有不愉快經驗, 怕到時場地太細唔比入去觀賽, 加上葵盛果邊我人生路不熟,  更加要早到場怕遲到 ma

zoey, really? 咁都好 d, 另外, 我因為唔熟果邊, 我想問, 如果係葵興去 ymca 要幾耐, 會塞車嗎?

ming2, 我昨日已搵到個電話啦, 不過一直唔通, 加上老師話唔好改喎, 太煩, so 都係算啦, 麻煩晒你 :  :
‹ 上一主題|下一主題