用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 學校有多少個net teacher (外國人不是abc)
go

學校有多少個net teacher (外國人不是abc) [複製鏈接]

醒目開學勳章

我又覺得. 每學校都有賣點/不足之處; 要是明確知道自己要食d咩, 就不如去搵自己想食既野. 自己唔喜歡食既野. 請你食都唔會欣賞 (補充 : 好似榴槤咁, 它是甲之熊掌, 卻是我既砒霜 )

如果你的孩子英文有一定程度, 可投考另一些達到你心中水平的學校呢!  作為家長, 始終都想為子女揀最岩身的. 一起努力吧!

申報權益 : 本人有報考其他學校, 暫時非LMC一份子(將來唔知 )

只是想說出 我們應向自己的方向邁進.  只基於理性的交流. 純無冒犯之意

醒目開學勳章

原帖由 橫風王道 於 11-10-28 12:05 發表
我一開始就係打算理性討論架啦,唔洗擔心喎!企鵝仔,你當初點解報 LMC 先?唔好話你只係為左 Moral and Control 喎,language 唔係最大原因?大家都係睇呢點先入紙姐,campus 呢 d 硬件野已經放得好開,但越睇多 d、聽多 d,疑問就越 ...

Language 係原因之一, 另一個原因係呢間學校的家長, 家長的身教對小朋友影響都好大; 疑問多都係好事, 証明左你花了時間了解學校. 問多d. 會知多d.

至於你想知道既野. 真係有勞其他家長提供.
‹ 上一主題|下一主題