用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 屯門青山聖彼得堂幼兒園N1班
樓主: MAMAHOHO
go

屯門青山聖彼得堂幼兒園N1班 [複製鏈接]

飲杯,豪豪好番
亞2號,你儍呀

原文章由 chocoma2007 於 07-11-9 15:01 硐表

好番喇呀豪豪又可以skip喇唉
摟上嘅長江1號
我係長江2號呀
暗號: 最緊要靚 吾使照鏡
呵呵呵

係呀,好啱呀,聰聰都成日提住呀,又lee個老師午安,果個老師午安,連屈老師都有(好似係上午班個班主任),仲有個黃主任,校長,姨姨.....午安,要聽好耐先講得晒 .仲要重覆又重覆

原文章由 MAMAHOHO 於 07-11-9 16:54 硐表
我發覺我班陳老師同張老師都唔錯, 好似有個媽咪話佢個仔返左學幾日, 已經成日提住陳老師, 所以應該D老師唔錯!

我都有問我個囡邊個好D, 佢都話陳老師 , 我覺得佢地有愛心D ...

hi hi

原文章由 lsflfkc 於 07-11-10 11:52 硐表
大家好!我係全職mama,每朝早只可以送佢&k2既哥哥,好羨慕你地可以接小朋友放學,囡囡上n1a,屈老師那班,我都有去旅行,我唔敢同佢坐水上單車,佢like玩拋馬騮 ...

joycelyn,

係呀,聰聰前兩個星期開始成日係到祈禱,仲要講晒全文 ,又係重覆又重覆 ,校樓我就唔洗買有朋友比咗我:loveliness:

原文章由 Joycelyn 於 07-11-11 04:36 硐表

MAMAHOHO:

啊, 大家都一齊調位.  oh, o係窗望入去睇唔倒.  :-|

連新款校褸的通告都未出.  我無買舊款呀.  

MAMAHOHO & 影後媽媽:

你地買唔買校褸呀?

Joycelyn   ...

joycelyn,

校褸我就唔洗買有朋友比咗我呀:loveliness:  ,係呀聰聰前兩星期開始成日祈禱呀 ,仲要講晒全文,又係重覆又重覆 .

原文章由 Joycelyn 於 07-11-11 04:36 硐表

MAMAHOHO:

啊, 大家都一齊調位.  oh, o係窗望入去睇唔倒.  :-|

連新款校褸的通告都未出.  我無買舊款呀.  

MAMAHOHO & 影後媽媽:

你地買唔買校褸呀?

Joycelyn   ...

mamahoho,

唉......講起吹氣滑梯 ....果日就真係ok呀,聰聰表現都尚可,就係除咗係吹氣滑梯,佢又想玩又唔很排隊喎:evil: ,係到喊晒,好喇到佢啦玩兩吓又驚喎,又喊 ,嘔晒血呀我

原文章由 MAMAHOHO 於 07-11-11 17:20 硐表
吓.... 咩有咁多老師ga, 我剩係知陳同張老師咋, 去旅行個日, 全校咁多人, 都唔知邊個打邊個, 因為我唔係全職媽咪, 所以攪唔清楚, 個日最好玩應該係吹氣滑梯, 可盈同樹森都玩得好開心, 不過實在排太耐.........總 ...

mamahoho,

你形容得好好笑(微笑.....有d feel 咁)(你兩個拍緊陽光檸檬茶廣告咁呀 ),張老師有次同我講話佢d眼神成個梁朝偉咁望住佢呀 ,真係唔該晒你:loveliness: ,佢好鬼大汗架 ,琴日收到料聽d媽咪講n班好似無觀課曰呀:( ,你放假放到幾時呀

原文章由 MAMAHOHO 於 07-11-14 19:05 硐表
今日你走左之後, 我返到班房你個仔成頭都係汗, 所以我幫佢除左件外套, 跟住你個仔亞聰聰係咁望住我, 佢心諗你係咩水呀! 同佢除左件外套行返去外面, 你個仔開始對我微笑, 哈哈, 真可愛, 好似有D FEEL 咁.....  ...
‹ 上一主題|下一主題