用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳媽媽,你們會幫小朋友報邊間幼稚園呀? ...
樓主: iwff
go

將軍澳媽媽,你們會幫小朋友報邊間幼稚園呀? [複製鏈接]

Re: 將軍澳媽媽,你們會幫小朋友報邊間幼稚園呀?

CPY,
我女女都是約見宣道,時間一樣。而寶盈得寶亦收了女女讀n1 全日  ,11月讀插班。因為女女係2002年11月出生,好多學校都唔收......例如:明德,茵怡播道,等...他們話我個女太細,如果要收都收3-8月出生的小朋友先.....11月出生的bb真慘    
唔知有沒有bb和我bb一樣

其實tko仲有無其他幼兒園

hi
我bb 女亦是報了茵怡幼稚園上午...我約10:00悾去排隊..    

iwff:我看到你....因為我就排在你前幾個,常常看那7個"靚仔"在作什麼,我還以為他們是"黃牛"黨,為後面d人心急

不如我地開主題 for宣道茵怡幼稚園啦,好唔好?
有無人和議?

嵐豬仔:
thank you ar....it is more easy to chat with you !!

iwff:

對的,我與老公一起排。你見到的可能是我,不過,7:00am我要上班。
我選擇的原因是與你們相同:)) 我覺得這裏有很多媽媽都是因為這間學校老師好,學$$ ok,校舍大...最重要是我家到學校只需3-4分鐘,有亙遮頭.....所以我和老公都很喜歡!!

大家試下啦
將軍澳宣道會茵怡chat04   
‹ 上一主題|下一主題