用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 大埔道崇真幼稚園07-08年畢業舊生會
樓主: mamamui
go

大埔道崇真幼稚園07-08年畢業舊生會 [複製鏈接]

原帖由 mamamui 於 09-4-24 18:07 發表
save - 我支持你! 多幾分, 高幾名, 那又如何? 才小一罷了. 幫得一時, 5 幫得一世的.

我都覺得係, E家咁快下下幫佢地做, 佢地依賴晒唔係咁好. 都係初小O者.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

政府公布二○一○年公眾假期
  政府今日(四月二十四日)在憲報公布二○一○年公眾假期如下:

所有星期日                  星期日
一月一日          一月一日     星期五
農曆年初一的前一日     二月十三日    星期六
農曆年初二         二月十五日    星期一
農曆年初三         二月十六日    星期二
耶穌受難節         四月二日     星期五
耶穌受難節翌日       四月三日     星期六
復活節星期一        四月五日     星期一
清明節翌日         四月六日     星期二
勞動節           五月一日     星期六
佛誕            五月二十一日   星期五
端午節           六月十六日    星期三
香港特別行政區成立紀念日  七月一日     星期四
中秋節翌日         九月二十三日   星期四
國慶日           十月一日     星期五
重陽節           十月十六日    星期六
聖誕節           十二月二十五日  星期六
聖誕節後第一個周日     十二月二十七日  星期一
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

OWL>>是否有印花給我?? 如有, 可否寄給我?

原帖由 mamamui 於 09-4-26 16:59 發表
大小姐下星期又要 test 了 ........

貓頭鷹 - 今日游番室內池又 Ok 喎, 大小姐無投訴 d 水凍.

今日得19度咋....

原帖由 貓頭鷹3號 於 09-4-28 02:26 發表
yes, 寄去你 office 呀.

謝謝你...你仲記得我公司地址, 好記性.....

原帖由 貓頭鷹3號 於 09-4-30 06:01 發表
你會放完五一 holiday 先會收到.  

知道.

CHEERFUL>>其實佢地有時d 野都唔太上心, 都好難避免, 鬧我都會鬧, 因為我eq 都低呀! 但鬧完我都會tum 返佢, 話佢知仲咩要鬧佢, 大家了解多d 事情, 以後唔會再發生.

OWL>>請問是否已寄出? 因到今日仲未收到....

各位老友記, 考完試後睇o下有冇興趣.....

http://www.hkolympic.org/article ... ive_view/1755/1/11/

may>>你都要小心身體, owen 靠你照顧. 努力啦...

mamamui>.唔覺唔覺又要summer 啦, 就o黎又小二啦.

另外, 全家歡節目都開始售票, 大家可以睇睇同小朋友輕鬆o下.

節目詳情: http://www.hkiac.gov.hk/2009/b5/sitemap/sitemap.html

唔知有冇同大家講, 今年書展係22-/7-28/7, 要買作業暑假做, 記得預留時間呀!

save>>我地要向前望....但見到佢地一年過完又一年, 即係我o既年紀又不斷遞增.

maymay>>我地幾時搞大行動呀??

TT SUMMER COURSE 出O左, 但網上仲未有, 激C!

原帖由 貓頭鷹3號 於 09-5-24 03:44 發表
我終於頂唔順, 星期二 resign 咗, 返埋 next Monday 又再做失業人啦.  上個月佢計少咗我一日 salary, 話今個月先補番.  原來四月係將人工除 30 日, 但五月就將人工除 31 日, 咁都俾佢算到盡.  做咗兩個月, 不過好似 ...

Add oil!!!

o個一萬要自己墊支住先, 報course 時要睇清楚d course 有冇得取至得呀!

tt summer course 出o左, 大家可以響網站樹睇!

原帖由 貓頭鷹3號 於 09-5-26 11:26 發表
琪琪學校由 6/29 至 7/10 係「年終試後活動」, 返 8:00 am, 放 12:30 pm.  我諗唔駛教書卦.

我地只係7月返半日咋. 6月都返全日.

今年 tt summer course 若果搭校車會煩d, 因為要等校車回頭, 可能要等一粒鐘, 因為要接補課學生返學校喎...

原帖由 貓頭鷹3號 於 09-6-2 12:55 發表
考咗我都唔知.... me too

ME3...LISTENING/ORAL....考o左我都唔知!!

同chloe 溫, 你急佢唔急. 比我激到我爆.

睇o下我張大頭相=我e家心情,真係人都癲!

原帖由 mamamui 於 09-6-2 11:04 發表

我囡d 主科都係考 4 日!

我地都係考4日, 下星期六就happy!!

原帖由 ffeeii 於 09-6-9 16:49 發表

jennie你女係基福如何....想問下你係自行分配定統一派位入基福.....

ffeeii>>sorry 遲o左覆你, 我女讀得都好開心, 我係第自行分配入呀!
‹ 上一主題|下一主題