用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 南豐綠茵offer
樓主: aprilmom
go

南豐綠茵offer [複製鏈接]

引用:18x+reject

原帖由 sze~sze 於 13-10-12 發表
18x reject
我今日收到信,pm offer. 心定好多。2xx number

引用:好似so+far+無人100後有offer,++除左有個媽

原帖由 sakbbjaijai 於 13-10-16 發表
好似so far 無人100後有offer,  除左有個媽媽話2xx 但第一日in 有pm offer 之外。。。

...
我都surprise 我no 2xx...有pm offer..但咁多早過我的都無offer..唔知咩準則。我3月bb

引用:Quote:原帖由+redcurry1218+於+13-10-16+發

你係唔係in 得好好? circle time 表現超好? 可唔可以話我知你係2xx?
我女circle time坐定定,眼望住老師,老師攞住公仔走向每個b時,佢仲錫佢公仔一下。我估circle time係唔計分的。individual 時,老師話食餅,我老公仲要佢女要等一下先,再叫佢食先食。考左積木,我女唔望老師做,老師一放低佢即做到。之後形狀,我女都好快入到,連生果都無問。比個ling ling佢,佢講多謝,最後我女同老師飛吻同講拜拜。老師當時讚佢好聰明,我見咁多後no都failed..初時好驚下

引用:Quote:原帖由+Den929+於+13-10-12+發表2xx+

原帖由 sakbbjaijai 於 13-10-12 發表
點解2xx 可以第一日in 嘅? 我都2xx 但今日先in,  份問卷連問會唔會考慮PM 都無問, 仲要等4weeks 先有resu ...
佢唔係跟b大細in 咩,咁怪。你1月b都遲過我。其實翠茵有咩咁好,個個都話翠茵好過綠茵

引用:Quote:原帖由+redcurry1218+於+13-10-16+發

佢唔係跟B 大細in,  佢係跟排隊個number in,  所以你咁早有得in 真係好奇, 咁其他人咁早去排隊為乜?:igiv ...
我見果日排隊排我附近的,都同我同日同一時段in 喎。不過始終係人為標準,都好難講點先為之好或達標。

引用:我10/26先in翠茵,所以真係唔知點 +

原帖由 cheung2000 於 13-10-16 發表
我10/26先in翠茵,所以真係唔知點
你係大b

定細b?

‹ 上一主題|下一主題