用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 2009-2010 K1F (Kent Road)一齊入嚟傾吓,分享吓!! ...
樓主: 可愛QQ
go

2009-2010 K1F (Kent Road)一齊入嚟傾吓,分享吓!! [複製鏈接]

試過打比柯媽媽但係電話冇人聽

原帖由 可愛QQ 於 09-11-10 14:25 發表

你哋記唔記得有個姓柯同學,佢mami好有心思咁托老師每個小朋友比咗張便條,有同學仔名及e-mail add.,不過我唔記得放咁起邊,如果你哋仲有keep就可以聯絡佢。 ...

如果室內好似真係冇乜選擇....希望天公造美,個日唔好落雨啦....
我同迪迪講話星期日會同K1F幾個同學仔去旅行,佢已經好興,又問要唔要著校服,又問可唔可以放風箏吹bubble!
真係好開心可以同大家一齊郊遊!!

原帖由 GoodDady 於 09-11-11 01:24 發表

更新名單 (有興趣參加的家長)

K1F 2009(第一次) 秋冬郊外遊 - 15/11(星期日)
---------------------------------------------------
1) 樂恩家長
2) Dic Dic 家長
3) Christy 家長
4) Hoi Kiu 家長
5) Wing Kiu家 ...

GoodDady,

我幫佢send左比你啦。

原帖由 GoodDady 於 09-11-11 13:39 發表

請問Martin家長可否PM 或 send你的的電郵地址或聯絡電話比我.
方便大家聯絡.

GoodDady, 唔該晒!

原帖由 GoodDady 於 09-11-12 01:53 發表

2009 K1F (無口罩)秋冬郊外遊 - 活動行程  and 家長 Contact List send 左比大家的email address..

如有任何意見, 歡迎隨便一起討論.

2009 K1F (無口罩)秋冬郊外遊 - 活動行程        
日期 : 15 Nov, 2009        
地點: 香港 ...

樂恩Daddy,

多謝你今次安排!!
strawberry團, 我依家報名先!

上星期的溫書內容? 我好似唔覺有喎, 等我今晚再check下,如果有就send比你啦。

另外個Party改左係1/01, 你上星期五收唔收到張Invitation Card呀(係KV手冊度)?

sinkiukiu,

我搵過,我最update個張都係Syllabus (7) & (8)咋喎。你再check下有冇,如果冇我email比你啦。

家姐幾多歲啦?一仔一女真係好啦!

至於1/01Party, 好歡迎你參加。請你將囝囝個名,聯絡電話 email比我啦(Invitation Card度有我個email address)。

sinkiukiu,

希望你可以今日email比我。Thanks!

sinkiukiu,

我send左比你啦

原帖由 sinkiukiu 於 09-12-1 22:10 發表
唔好意思,我唔見左張邀請咭,我的e-mail address is [email protected],  you can send me your contact method and I send back to you,Thanks!

my son is 梁蔚風
‹ 上一主題|下一主題