用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會青衣主恩小學 聖公會青衣主恩小學
樓主: 絲絲公主
go

聖公會青衣主恩小學 [複製鏈接]

Re: 聖公會青衣主恩小學

To All TYCY mama,

依個聖公會青衣主恩小學topic,回應後係睇唔到架~
唯有開個part 2~~
大家TYCY 媽媽黎報到la~~~
http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1046729&extra=page%3D1

=======================
Eva,
smart 唔可以用成積掛勾0既,
我在角度而言,成積好;只係佢"迎合"依個社會的教育制度而己.....絕對唔代表係smart..
況且你仔仔成積都應該唔差,係咪~?
movers試下都無仿,讀完話我知如何呀..

Eva** 寫道:
法子,
你過獎啦~ smart嘅就讀硬A班啦~
其實我都心大心細考慮緊,因為仔仔之前讀過starters覺得比較容易,我怕佢無心機上......跳讀movers又驚佢handle唔到,不過我打去問咗佢哋(個間機構),佢哋話可以比我轉movers,只要小朋友唔mind同 d哥哥姐姐上堂就得la~

[ 本文章最後由 法子 於 07-7-3 20:23 編輯 ]

卒之上番黎,個topic 沉左底呀

testing 1234

點解reply 左,但冇野show 出黎??????? :(
bk 攪咩呀??????

喂喂喂 ~~~~test~~~~~

re test..............
‹ 上一主題|下一主題