用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 德田李兆強小學 vs 油塘基顯, 邊 一間好點 ? 邊 一間入 ...
樓主: 心雨
go

德田李兆強小學 vs 油塘基顯, 邊 一間好點 ? 邊 一間入的機會大D?急急急 ! [複製鏈接]

Re: 德田李兆強小學 vs 油塘基顯, 邊 一間好點 ? 邊 一間入的機會大D?急急急 !

唔講靠運抽到,德田兆強後補位多過基顯,應該多小小機會入到

Re: 德田李兆強小學 vs 油塘基顯, 邊 一間好點 ? 邊 一間入的機會大D?急急急 !

yes!
心汶媽媽 寫道:

hi,心美

請問係o米油塘果間基顯?

咪學校自己既舞蹈班囉
katiekma 寫道:
心美/hoganmama,
我女女都有參加芭蕾舞班, 想問成日幫學校出外表現着中國衫好靚個的是參加什麼班?

是老師揀人的,不是每個學生派通告詢問會可參加
系咪有通告會問你參不參加,吾知我是不是眼大睇過龍,都唔覺有,我今年想參加,博扣門易的。[quote]
心美 寫道:
咪學校自己既舞蹈班囉 [quote]
心美/hoganmama,
我女女都有參加芭蕾舞班, 想問成日幫學校出外表現着中國衫好靚個的是參加什麼班?
[/quote][/quote]

JoannaLee,

德田兆強實收幾多叩門位就唔知,不過大約可以計下數,有家長話得天佢果班有37個人,抽獎學位係計每班32人,即現一班已多了5人,小一有5班,計到起碼約有20-25個位

油塘基顯是否有學生放棄學位,所以學位多出了收埋後補生咁計呢?呢點我都係估下,因我去面試時,天到學校都係得10個位左右咋

sabina_bb ,

妳說遞form係咪 第一個入表同第尾入表一樣都係睇妳分數,同分就抽,無關先後
sabina_bb 寫道:
[quote]
咁恐怖父母畢業生都入不到 我以為有20分就一定入到添 想問下就算第一輪計分都要早上5點幾去學校攞form呀

sabina_bb ,

好似係講幼稚園攞表,小學返全日架麻
sabina_bb 寫道:
好多謝你咁快回應. 我唔係指遞form, 我見前有個post寫話要5點幾同老公輪流接間去排隊攞form又話遲既話就下午班, 唔係好明
‹ 上一主題|下一主題