用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天神嘉諾撒學校 天神嘉諾撒學校
樓主: BOBO128
go

天神嘉諾撒學校 [複製鏈接]

原文章由 竹葉青 於 08-4-22 13:20 發表
Hi Cutema,

真係唔好意思,咁遲先揾你,好在你揾咋.
係喎,你囡囡有冇參加中銀比賽呀,VENEE話你女都跳得好好喎,月7有精英選拔會參加嗎?
hi! 竹葉青

中銀比賽係唔係5月個比賽? 亞女有參加. 上個星期拎隻vcd返跟住跳,但係都跳得唔似,唔知仲有1個月時間練唔練得到.7月精英選拔,係唔係精英先可以參加嫁?如果係,我個女就一定無份.

原文章由 竹葉青 於 08-4-23 14:22 發表
hi Cutema

係中銀比賽5月個比賽呀,多d練都夠時間架,我女小二時第一次玩只上過兩個月堂就參加分零比賽,雖然攞唔到獎但成績都好好架喇,石教練教得好好架,佢又教開精英隊,如小朋友玩得好,佢會叫小朋友參加7月精英選拔 ...
hi 竹葉青

亞女話佢地唔係石教練教的,高級組先係.其實佢跳得麻麻地,加上又唔係好有興趣,就算真係禁好彩叫佢去比賽或選拔,佢都話唔好喎,真係比佢激死!

回覆 #714 shirleychan2007 的文章

如果取消午間閒情時段,小朋友就連少少輕鬆下的機會都無埋,下午上堂真係很倦和很難集中精神,希望可以反映下。thanks!

hi! 竹葉青

你知唔知今個星期五係帶亞女返學校先定係9:20a.m.直接去st mary 彩排.同埋食lunch係唔係可以帶亞女出去食.我問亞女,佢話唔知道,

你個女係唔係上次比賽到圈操冠軍呀?甘多人參加,好勁呀!

原文章由 竹葉青 於 08-7-2 14:00 發表
hi cutema,

係呀直接去st. mary,我女話lunch可以父母帶走去食,如冇人接就可以跟老師去食.

係呀!亞女圈操幸運地攞到冠軍呀,所以4號果日都有得猛下車邊上台攞獎.勁乜鬼呀,攞學業獎就話勁啫.哈哈

果日不如約埋一齊坐 ...
hi! 竹葉青
有得上台攞獎已經好難得,係唔係學業獎都一樣甘開心啦!
你果日會唔會接亞女出去食lunch?如果得,不如一齊呀。

原文章由 竹葉青 於 08-7-3 10:26 發表
你大約幾點到呀,我要睇睇趕唔趕到黎呀,因我只請半日假咋,唔夠假呀,只係e排又放早,又冇去補習社,暑期托管又8月先開始,真係多假都唔夠用呀!
我pm 電話比你,電聯呀!

...
我送完亞女會係附近等佢call 我, 因為唔知幾點放食lunch, 到時再call 你, 睇下你得唔得.
‹ 上一主題|下一主題