用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 諗住復活節去聽古典音樂會
go

諗住復活節去聽古典音樂會 [複製鏈接]

HELLO, 我諗住復活節帶我kala仔去聽古典音樂會, kala仔本身都學緊小提琴GE, 前排睇雜誌見到有介紹一個古典音樂會, 就算幾個月GE BB都聽得...又可以俾我kala仔走O黎走去..因為佢個人本身比較活躍, 好鍾意聽歌. 次次一聽到音樂就要跳舞,,好得意呀   

本身自己都有播開古典音樂CD 俾佢聽, 見今次有人即場演奏俾佢聽. 又見票價唔算貴, 就報左一家人一齊聽喇! 復活節有地方去~
   0    0    0    0

2 April,,O係TST架!

原帖由 curtislee 於 10-3-21 01:04 發表
may i know the date ane venue, pls?

佢未有WEBSITE呀,,不過佢之前SD過D INFO 俾我..

想來一個精彩的復活節假期嗎?
幼兒古典音樂會 Flying with Music 2010
日期及時間:201042 (星期五)
4pm

音樂會全長:約1小時
年齡限制:    沒有
地點:            尖沙咀漆咸道南11-15號余仁生中心12樓全層(尖東站P3出口)
票價:            成人 ($150) /
幼兒、小童、全日制學生 ($60)

如對音樂會有任何查詢,歡迎致電「伊比堂」: 2850-7333。

或者你地PM 個EMAIL 俾我...我FORWARD 俾你地丫~

回覆 1# sazzmusic 的文章

好似真係OK喎!

原帖由 concerttime 於 10-3-23 12:37 發表
who are the performers?

係專業樂師黎架,,
聽講D performers o係出面都有show ge~
佢email 有詳細d ge info,
但我唔識直接post圖

原帖由 阿飛太太 於 10-3-23 10:23 發表
得一日咋?

得1日咋!
好彩呢日我得閒!
睇下今次o唔ok,,
我諗應該有下次ge!

原帖由 Fion_Chan 於 10-3-23 13:34 發表

呢個真係幾好,3歲已聽得,中價飛都係$150(成人,又)係香港管弦樂團攪,不過好似就full了。

係囉!!
香港管弦樂團,,應該好快full

其實$400 可以買到1 set tickets,,
都真係幾抵..

呢幾日個仔話要聽多d cd...
唔知係咪為個音樂會做準備呢...
haha"
‹ 上一主題|下一主題