用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 DBS-2nd interview-if you receive the letter...
go

DBS-2nd interview-if you receive the letter... [複製鏈接]

收唔到   (但第二個 post 話已經寄咗信)

希望可以同我隻佬白頭到老    做個永遠幸福快樂既小女人

我都知, 但我想知係咪真係寄咗信出黎之嘛, 咁可以叠埋心水諗其他學校  

原帖由 cutekiddy 於 09-10-23 12:56 發表
just call the school and the staff there confirmed that they did not send out any 2nd interview invitation.

cutekiddy,

咁佢哋有冇話大約幾時寄信出黎呀

原帖由 childrenfirst 於 09-10-24 16:58 發表
sze_mark,
are you talking DBSPD or DGJS? this link is about DBSPD......DGJS 2nd in will be on Nov9....

咪玩我啦, 我心血少, 唔噤嚇嫁

原帖由 Queenie_0012 於 09-10-27 16:29 發表
唉~~~

d 名校真係幾蝦人.
又唔話俾你聽幾時send信.
大家係咁等~ 係咁等~~~~~

命苦~~

我都係咁話, 其實佢哋可以話邊個星期會出信, 咁過咗收唔就知冇機會啦, 唔駛日日睇信箱, 都唔知係未寄信, 收唔到信, 定係已經 reject 咗, 好無奈

‹ 上一主題|下一主題