用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4 ...
go

大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4 [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4

Re: 大埔道崇真06年K2 & K3 小朋友家長,入來啦! - Part 4

vicky's mon,
happy birthday to 細佬, 祝佢找到間好幼稚園   

祝各位身體健康, 萬事如意.   

各位,
我回來了, 北海道都好OK, 啱4歲以上去玩, CC 識左個6歲男朋友仔, 由第2日己經TUR手, 全程由男家照顧, 昨晚1:00回港, 今早CC一起身就打電話比佢

VICKY MA
CC在 荃灣SHELLY DE MOZZ 學跳舞, 芭蕾& JAZZ, 教得好好,好開心,  D老C好有愛心, 每次回來都示範D部法比我睇, 將軍澳有分校,你可以試下, 有FREE試堂的, 佢以前在佐敦某出名的學校和黃仁X學&在崇幼學過, 出名的和黃仁X學費又貴又嚴, 學得好唔開心, 崇幼就好鐘意周老師, 但太多人, 跟本學唔到野

MRS YELLOW,
異國情緣, 應該好快溶雪, 變左"霧水情緣"

snoopy,
係呀, 你已答了我, 今個星期三應該撞唔到, 因為cc不用上芭蕾舞班

cc 2歲時去過南非, 本來想帶佢睇下d 大自然動物, 去到有一日半夜4點morning call, 坐架吉普車去用望遠鏡睇動物豆鼓, 好失望, 去長隆夜間動物園, d長頸鹿, 河馬....就係眼前, 相比15倍價錢

snoopy 寫道:
zzss,

sorry! 好久無上BK, 現在才見到你的PM   但你問的問題是否上次我地見面時的問題呢!?

係呀, 北海道真係一個好靚及好適合小朋友去的地方, 我地今年去了南非, 那裡更加適合小朋友去, 風景好靚好靚, 下次想想去那裡呀

Re:大埔道崇真06年K2&K3小朋友家長, 入來啦!-Part 4

hi, all

long time no 上網, 因為公司真係好多野做唔切, 又要帶囡去學野,(本來讀全日班, 學校又有興趣班,但轉了下午班真係搞唔掂)
返到屋企又要cook 晚飯, 又要洗地, 又要追溏心風..逃...而家間屋亂到,死就可以壯係屋企(亂壯江)
我想請個印傭, 你地有無好介紹? 有無d用開又就完約或agency? 边間你的用過又bad list ?
比d意見,唔該(pls pm or  PLs email :[email protected]) 因為我驚有時追唔到

‹ 上一主題|下一主題