用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請推介荃灣海濱溜冰教練
go

請推介荃灣海濱溜冰教練 [複製鏈接]

holongmama,
hi
樂樂都係海濱玩溜冰, 二人班半個鐘五百幾, 私人班六百幾...
阿仔係又一城學過, 果樹比較人多, 海濱就無乜人, 初學無咁危險

原文章由 HOLONGMAMA 於 07-11-27 09:20 硐表

madam,
Thanks for your information~
My son is 5 years old, is it a suitable age to learn this?
How much per lesson?

Holongmama,

阿仔自行收生落空, 好大機會讀返禮賢..
我住係青衣區同埋阿仔返下晝, 所以唔同校車
我朋友個仔都係讀高勇班以前係海濱溜冰, 依家好似無學, 唔知同唔同一人呢
原文章由 HOLONGMAMA 於 07-11-28 09:55 發表

glory,
hi~你好呀!你囝囝派位派成點呀?會唔會讀返禮賢呀?
原本你都係住喺荃灣區?咁我哋小朋友早上咪一齊搭校車?
住喺我屋苑有個高勇班嘅男仔都喺海濱學緊溜冰,唔知你識唔識佢? ...

holongmama,
朋友仔叫禧禧
<自己帶佢去溜冰場玩幾次>如果你都懂的話可以陪佢一齊試接觸下冰面, 因街外人去玩都好抵, 三十幾蚊包埋鞋, 又或者同教練傾逐次計, 連上五堂就應該抵d

原文章由 HOLONGMAMA 於 07-11-29 09:49 發表

ltt,
朗朗星期六下午要學畫畫,不過我朋友叫我自己帶佢去溜冰場玩幾次,睇吓佢係咪真係夠膽玩先好同佢報上堂喎!如果唔係佢落到場硬晒軑咁唔郁咪盞嘥錢..... ...

一於搵日帶朗朗去玩下先, 我估你都識既話佢一定好喜歡, 阿仔以前成日想我都溜埋一份, 但自問無膽怕跌
原文章由 HOLONGMAMA 於 07-11-30 09:54 發表

我同老公拍拖時經常拖住手仔去溜冰架!
不過冇玩咁耐都唔知識唔識.......

holongmama,
聽見朗朗鍾意玩就好, 一定可以好快上手..
weekday二人班就$525(阿仔曾經上過), 私人班就$625(依家上緊), 會唔會係weekend唔同價錢呢
阿仔個教練唔係阿joe...

原文章由 HOLONGMAMA 於 07-12-3 23:55 發表

glory,
你囝囝個教練係咪亞Joe 呀?點解你個價錢便d嘅, 5佰幾蚊2人班......
‹ 上一主題|下一主題