用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 排隊報名有感
go

排隊報名有感   [複製鏈接]

回覆:排隊報名有感

sn 以往年年都要親身交,唔係今年先改制,我唔明有乜問題(純屬個人感想)

回覆:NICOLE123 的帖子

上年(2012)一定係,因上年記錯時間遲咗去,老公話已閂咗門。佢襟鐘入去交,話見開始執嘢。再之前係點就唔知,因亞囝未需要咁早揾學校報

回覆:ozduckie 的帖子

totally agree

回覆:NICOLE123 的帖子

錯,上年排交表,排咗個幾個先交到

引用:錯,上年排交表,排咗個幾個先交到 +

原帖由 baby_tigger 於 13-09-08 發表
錯,上年排交表,排咗個幾個先交到
我話上年培正排咗個幾鐘先入到去交表,我哋準時到,但之前排隊嘅有啲係上一批未攪掂,有啲家長唔係嗰個時間又早到

引用:我橕你,上星六排完金巴倫,見到大肚婆,又

原帖由 maniris 於 13-09-10 發表
我橕你,上星六排完金巴倫,見到大肚婆,又見到d小朋友一齊排(在暴矖下),真係好惨。最衰就係只得三小時交 ...
上年都係得3個鐘,但15分鐘左右攪掂,難道上年唔駛造勢,今年特別啲

回覆:排隊報名有感

嚟緊仲有其他幼稚園開始接受報名,如果唔想排咪唔好排囉、如果驚寄失,咪當同嗰間學校無緣份囉。其實好簡單一樣嘢,妳覺得唔值得,咪唔做囉,又無人迫妳。講到好似無咗妳唔得,要殺校咁,so funny

‹ 上一主題|下一主題