用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 劍鳴interview
樓主: Pigdripy
go

劍鳴interview [複製鏈接]

引用:早3年考係group+in+around+6+to+8+kids同1

原帖由 jsmanhim 於 14-03-06 發表
早3年考係group in around 6 to 8 kids同1個家長1齊入,玩元具先問學生家長平時同佢係用中定英文溝通,之後 ...
咁請問老師説話、講故事&唱歌全程都係英文?

回覆:webpaupau 的帖子

程序好似煩復小小,不過對d慢熱怕醜既小朋友好呀!我都係半個鐘倒,in既時間相對係短d,唔錯丫!
唯一擔心老師唔知點比分,一個要睇至少兩個,大家係咪?

回覆:niclicma 的帖子

話就話in小朋友,我覺得父母職業同住邊道應該佔好大比重,得果兩歳做唔倒指令絕對唔代表3歲做唔到,但當時in緊父母有冇過份參與&小朋友扭計時點處理反而真正睇倒佢地想搵既小朋友,因為睇到大人咪即係睇到小朋友囉係咪?

引用:Quote:原帖由+大白豬+於+14-03-10+發表兩年

原帖由 sakbbjaijai 於 14-03-11 發表
真係咁難入架????
位就得百幾個,成2千8人in,就算係好叻,要一個贏曬廿幾個邊有咁易丫!隨緣啦!

引用:回覆+rsx+的帖子 真係得2千8人咁小?+我個

原帖由 billying 於 14-03-12 發表
回覆 rsx 的帖子

真係得2千8人咁小? 我個仔返Playgroup, 有個MAMA有份0係KM interview做義工, 佢話有4千幾 ...
我都只係睇前面d post講咋!4千幾添呀!打定輸數囉>_

回覆:ballg 的帖子

我怕排頭,驚佢冇人帶頭唔敢爬;但又驚排最後,因為某程度上係冇信心既表現同埋好可能會遇到草草結尾情況,所以我揀中間!

引用:張問卷要自己寫上小朋友姓名嗎? +

原帖由 Yuris 於 14-03-15 發表
張問卷要自己寫上小朋友姓名嗎?
冇預位寫,所以我喺後面用鉛筆寫名&編號!

引用:Quote:原帖由+rsx+於+14-03-15+發表冇預位

原帖由 Pigdripy 於 14-03-16 發表
係 wo, 睇翻影低的 questionnaire copy 先知係無一個位填名, haha... 希望老師收問卷時有幫手寫上去啦

...
雖然我唔相信佢地會撈亂,但呢d似乎唔屬於不記名詷查,冇位寫名有少少怪!

‹ 上一主題|下一主題