用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 York新開的國際班
樓主: fafa_yim
go

York新開的國際班 [複製鏈接]

到依家仍未收到York通知, 國際班取錄回覆.

原帖由 Jeco 於 10-4-22 13:16 發表
我問過話要4月尾喎!

如果未能取錄入國際班會作打算呢???  

本人原本不選讀York的, 原因我想小朋友從小學習英語及普通話. 但當我收到學校加開國際班的通知才改變初衷的, 我3月16日亦交了茶點費, 雜費及校服費($792 + $1842 +$1920).

我仲未收到信呀   !

如果係咁, 會唔會國際班只開辦 p.m. 呢 ?? 咁學校可以節省成本嘛... 如果 a.m. & p.m.都辨我相信本大很多.

原帖由 Jeco 於 10-4-25 21:00 發表
我收到國際班既取錄通知啦...原本都開心既...唉!!! 但又多一個煩腦...原本我囝囝係讀a.m.班架麻...佢而家既取錄係國際p.m.班!!! 我諗都無諗過會咁樣...我初時會諗a.m.咪取錄返國際a.m., p.m.咪取錄返p.m.囉...唉! 又 ...

其實都有家長提醒過我哋, 話York的小朋友到咗K2 都一定轉噃p.m.的, 叫我地不需要太介懷.

我仲未收到信, 我剛打電話問學校, 他們說分幾批寄信, 今天會將最後一批寄, 希望會有好消息啦.

我打電話去學校問咗, 我都係waiting list呀!
‹ 上一主題|下一主題