用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小女想學芭蕾舞,如在荃灣區有冇好介紹呢? ...
樓主: venus-mama
go

小女想學芭蕾舞,如在荃灣區有冇好介紹呢? [複製鏈接]

Re: 小女想學芭蕾舞,如在荃灣區有冇好介紹呢?

我問過暑期班係$680/7堂,我覺得價錢合理,所以都打算報,但唔知長期班幾錢??有冇媽咪知ar??

hihi Debbie媽,
我女女都係清潔小鳥,佢而家返緊星期一、三、五呀~
...我係咪星期日見過你?! 我個仔係成日攬住隻keroro同埋成日扭計果個~

嘉理子   

Debbie媽,

我係比$1180上12堂呀,上到12號就完喇,跟住到13號至31號比多$100任上幾多堂都得~

係呀~

嘉理子 寫道:
欣欣軒軒媽, 您係囡囡靚靚裙果位呀呵,  
[quote]
欣欣軒軒媽 寫道:

嘉理子   
[/quote]

Debbie媽, 嘉理子,
女女聽日都會返呀
我想問你地9月會報咩班呀??有冇諗住返邊幾日呀??
Miss Ng話我女女可以報PP,但時間表未定wor~

我個女而家都係junior,佢地叫做bb班,pp即係pre-primary,有得考試,詳細係點我唔係好清楚呀~

Debbie媽 寫道:
pp即係咩班?而家讀緊junior,9月時間表未出,因為我要返工,所以一星期只上一堂,會選星期日上

[quote]
欣欣軒軒媽 寫道:
Debbie媽, 嘉理子,
女女聽日都會返呀
我想問你地9月會報咩班呀??有冇諗住返邊幾日呀??
Miss Ng話我女女可以報PP,但時間表未定wor~
[/quote]

我個女今年過埋生日就5歲喇~

係呀Debbie媽,我想問你聽日會唔會自己幫女女化妝呀??我諗住淨係幫佢搽粉底咋~

上堂既時候家長會o係課室出邊等,佢果度有個好大既窗可以比家長全程睇住,小朋友亦可以見到家長,如果小朋友真係怕羞,你可以o係上堂前入去陪小朋友一陣(要除鞋),到上堂先出返黎,我諗miss應該唔會鬧既,因為我細仔成日o係家姐上堂前、落堂後都走入課室,我有時會入課室睇住佢,有時係要入課室捉返佢出黎
同埋你個女可以試左堂先,另外就係聽講9月/10月會開親子班,你可以打電話去問下~

AveryMak 寫道:
多謝你的資料, 我仲想問係咪要小朋友自己入內無家長陪同呀?  我囡囡依家好怕羞, 我驚佢自己學會喊; 你囡囡之前有無lee個現象呀????

嘉理子,

我想問下你而家係咪都係返緊星期六呀??
你女女而家上邊個miss堂呀??
我問題如果我女想星期六上堂,係miss law教呀~

哦,我覺得Miss Wong同Miss Ng都教得好好架,我個女最like就係佢地兩個,Miss Wong好似係物理治療師ar,你女女好得意呀,你有冇同Miss Wong講呀,haha~

校名:藝苗舞蹈學院
地址:南豐中心 1821室
如果你有興趣可以打電話去預約免費試堂,電話:82002341吳小姐。
‹ 上一主題|下一主題