用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 小朋友讀德望嘅家長,入一入黎,有事一問(純八卦) ...
樓主: 馬騮狗
go

小朋友讀德望嘅家長,入一入黎,有事一問(純八卦)   [複製鏈接]

回覆樓主

除咗英文,冇可能有一科有F2程度。

其他亦全錯。你信你親戚一成雙目失明。

1998Ruby1998 發表於 18-2-22 18:19
回覆 bettyay 的帖子

因為我地每條題目上面都會寫 年份、題號,而且 CE AL DSE 20 年嘅試卷 3 年日日做, ...

聽你講到咁恐怖,我忽然有啲想走去人地口中嘅「避難所」

bettyay 發表於 18-2-25 21:52
咁你要講明邊間小學級120!仲要計埋有無特異功能!我唔太信普通級120可以入到! ...

x 2

bearbear2003 發表於 18-2-27 07:56
我邊有玩啫,我地學校數據清清楚列咗考邊間學校,學生的级名次,你唔知啫 ...

咁你學校個list冇列特異功能la卦?

級120,冇其他特別嫁妝,正常來說GH收自己親生女都唔收人地級120。

bearbear2003 發表於 18-2-27 07:56
我邊有玩啫,我地學校數據清清楚列咗考邊間學校,學生的级名次,你唔知啫,仲有全级9X名入SJC添 ...

全級9x 入SJC

中間冇嫁妝或人事,打死都冇人信la

HM168 發表於 18-2-28 09:33
咁全級7X都入DBS ,所以9x 入SJC 不奇

你可以覺得不奇

我覺十分稀奇

只計成績9x 入SJC?

傻子先信

HM168 發表於 18-2-28 10:09
是事實不同你爭議, 只8到原本有人派長天之後叩入SJC 但不知咩名次

我冇懷疑9x 入SJC

但肯定,呢位人兄一係面試表現超班,一係某些科目有特異天賦,一係有體藝嫁妝,一係識人。再唔係,可能人地畢業試忽然追前到全級頭20叩門入,呢啲你又點知?

只靠9x呢個名次,憑乜SJC要收佢唔收其他全港精英?

‹ 上一主題|下一主題