用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 保良局陳守仁小學第二輪面試
樓主: 小新媽
go

保良局陳守仁小學第二輪面試 [複製鏈接]

我囡囡都有份﹗

請問您為什麼放棄不見呢?

原文章由 leesasa 於 07-11-2 12:22 硐表
me 3 My kid said he raised hand every time but the teacher never ask him to answer. Luckily, it's not his first interview.He just felt a little bit strange but not upset.  Anyway, w ...

很抱歉﹗2nd in. 的時間是不可以改的, 因我上年都係唔比改,所以我最後都 give up 左另一間學校。所以您地要諗邊間係您地心儀嘅小學啦﹗

原文章由 ManLam 於 07-11-2 12:30 硐表
由于我剛留言比SHANMA,所以要等佢覆,或者等到下午吧,然后先決定是否可以同你對調,剛再打去TSL,但LINE BUSY,只好留言等覆,你可否先話我聴你小朋友的ref no. just in case TSL call back me then i can inform them immediately.

...

我個FD 都係, 佢中意培正, 所以佢GIVE UP 陳守仁, 因培正在中學 BACK UP﹗

原文章由 penguin 於 07-11-2 13:59 硐表
亞仔都有幸有得2ND IN., 不過又係撞正培正INTERVIEW 時間, 而家我都頭痛緊GIVE UP邊間.....

另外, 請問2nd in.形式係點呢, 小組or 個別面試呢? 需唔需要in.家長? ...

ME TOO! GOOD LUCK EVERYONE!!!!

原文章由 見習爸爸 於 07-11-10 11:09 硐表

Just finished TSL 2nd interview.
Good luck to all.

Yes, the facilities are very good for kids.

原文章由 見習爸爸 於 07-11-10 11:56 硐表

hi tsl had 7 piano room so good for my kid.
‹ 上一主題|下一主題