用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第六回>

kiuma,

知你好有分寸kei, 你自己要小心D ar  

[quote]
gigichacha 寫道:
yauma,

放心wor, 我今日先去完覆診, 醫生話仲有大把時間去 shopping, 所以要盡地一煲, 應該係幾煲, 攪掂晒過 cny 前 要做 kei 準備工夫.    

[quote]
tszyau2000 寫道:
wei...e d野吾關樹ka wor...分分鐘話lai 就lai ka...小心d 好kei   

我哋講事實je.... 你做乜事咁激動ar    

[quote]
YYMom 寫道:
得你地欣賞, 實在太榮幸la                       

[quote]
kikimom 寫道:
不過yymom講野真係好鬼c溫柔 ka..仲有個就係longma la

yymom,

都係買咗d"濕碎"野, 邊有kiuma 收穫咁豐富ar        

[quote]
YYMom 寫道:
加加媽,甘你有無收穫ar       

yummy yummy        

[quote]
今日公司還神....中午有燒豬,燒肉,雞食ar   

係樣樣有d, 冇計la, 始於女仔多野買d咩

化妝品果d我唔係成日買ka, 有時朝早返工咁趕, 都冇時間整咁多野.  

[quote]
kikimom 寫道:
kakama

你自己定kaka先.會唔會好似yymom甘買好多化妝品果d..         

吓..... 一年難得過年先可以放耐d假, 點知又咁早開工      

[quote]
c la...我公司好似話初九開工ar...如果係就慘la.. :tongue:  

我公司都唔會擇日開工ka, 都係跟紅字放, 要遲d先開工就自己請假    

[quote]
YYMom 寫道:
唔會ka, 都係跟紅字放...不過新春團拜個日就好似會擇日       

yauma,

咁到時如果你走但係d假未放哂, 咁會補錢定補假期ar???

AGREED !!!!        

[quote]
YYMom 寫道:
你老闆信咩風水佬yi...攪掂個女人就生意興隆la     

[quote]
最幣我老闆覺得e 個女人至可以令佢順風順水呢...有佢係到...咩難題都有e個女人settle 呢... :tongue:  :tongue:

咁都唔錯ar        

[quote]
iris_yu_him 寫道:
所以我一知道即刻睇返返學時間表, 甘都有三日可以湊下返學放學  

wa.....  d人有冇搞錯ar....要搞都出去出面搞la        

[quote]
下...mud你有d甘激kei經歷ar    [quote]
chunchunmama 寫道:
你哋講開令我諗番起....之前我係公司會議室撞破老板同嗰 shipping manager 鬼混, 自始之後我冇好日子過啦... 嗰時真係好黑.

你老闆真係好忍唔住wor.....     

咁果位manager 係咪好索ka      

[quote]
chunchunmama 寫道:
咪係囉....可能嗰衰老板忍唔住掛, 雖然佢哋只係攪攪抱抱 kiss kiss ,未除衫嘅....不過我都覺得佢哋好離譜, 話哂都係寫字樓, 仲要唔落curtain....仲要係有人來interview 前攪.
嗰日下午老板即時召我去問話, 仲話我人工高要減吓先得.:tongue:

有d人真係有$$就乜都得, 咩尊嚴都冇 :tongue:  :tongue:

[quote]
我覺得真係咩人都有law...亞2搵埋錢比亞大洗不特止...亞大仲要吾出得聲果隻wor...好似好like甘...你話係米無奇不有ar   

準備出去食飯lu, chat later  

lunch back ~~

我果然冇美貌&智慧, 唔知你哋講邊間tim       

[quote]
kikimom 寫道:
yymom

唔洗    .個名係我62改ka..你將頭2個未改用英文以你美貌智慧應該知我講邊間ka.   

62係咪即係"老爺" ar       

[quote]
YYMom 寫道:
.....不過又多左個62        

[quote]
kikimom 寫道:
yymom

唔洗    .個名係我62改ka..你將頭2個未改用英文以你美貌智慧應該知我講邊間ka.   

咁我知la      

[quote]
gigichacha 寫道:
kakama,

俾個 tips 你, 有邊間童裝 shop 用 雞鴨做 logo ar?   

係咩..... 我唔知ar    
我搬咗去紅磡果頭都未試過上去開倉度買野, 反而以前尖沙咀仲多  

[quote]
kikimom 寫道:
係ar...不過紅磡好似多d...現家有個床單又做一八折由$1xxx折到現家$2xx都幾見去睇ka..
‹ 上一主題|下一主題