用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 又一村學校 08年讀又一村學校
樓主: winkyc
go

08年讀又一村學校 [複製鏈接]

哈....原來係咁唱架,咁我真係要問返個仔先,有時真係唔知佢唱咩,同埋你個囡囡係咪叫"凱盈"呀?                  

原帖由 winkyc 於 08-11-19 16:01 發表
佢哋係唱緊呢首,but唔知啱唔啱,因亞女返嚟唱,好以你咁!!    

Red and yellow
and pink and green,
purple  and orange and blue.
I can sing a rainbow,
sing a rainbow
sing a rainbow too.
...

之前讀n1嗰陣,返到屋企自己除咗對鞋之後識擺去鞋架到,依家就亂咁掉,要我叫幾次至識擺好...  之前識收拾玩具,依家好似咩都唔記得咁,成日要我提佢  !! 所以我依排都留意緊佢攪咩 !!         

原帖由 winwin815 於 08-11-20 09:30 發表
點為之差左呀? 邊方面既自理呀?

其實嗰日會唔會返上課室裡面集合先呢?如果係..我到時問我個仔邊個係日松咪得lor                          

原帖由 nakoagnes1 於 08-11-24 13:45 發表
下星期三, 去旅行啦 !!
winkyc
pianocalvin
Ivy.cheung
到時見, 不過我地要吾要約埋企邊度先呀.
(我會同99一切到 >.< )

我係15號喎!日松媽咪..旅行d相如果有謙謙響到,可唔可以send俾我?tks!!                                             

原帖由 nakoagnes1 於 08-12-10 13:35 發表
收了回條1月16日觀課, 你地呢 ?

各位~聖誕節快樂~!!^^

我個囝係k1c 架^^                                             

原帖由 bearbear2003 於 08-12-23 14:18 發表
謙謙 ma,
謙謙 is K1D or K1C?  I saw the boy in the K1D Video is likely to 謙謙.  
‹ 上一主題|下一主題