用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 何文田維多利亞國際幼兒園
go

何文田維多利亞國際幼兒園 [複製鏈接]

何文田維多利亞國際幼兒園

有沒有家長報讀2006/07 2歲班呢?

Re: 何文田維多利亞國際幼兒園

victoria已收咗我仔仔星期二和四,一星期返兩日。
其實我實在太心急啦!我已交咗留位費,5月就註冊!
因為我遲咗去搵幼兒園(九龍塘),好幾間都full咗!
請問各位家長可以比D意見和資料我嗎?其實我好希望可以選擇一間返5日的幼兒園,我仔仔現在都係多多國際返緊playgroup,但我覺得多多嘅pre-nursery實在太貴啦!
所以我唔會考慮!我問過HK Pre-school(樂基),佢地都full咗!我唔知仲可以選擇邊一間?Please help me !Pls pm me!Thanks

I want to have more information about St. Cat,pls PM me! Thanks

我有入過其他topic睇過關於victoria的評語,實在太令我confuse啦!好多媽咪都讚好,會唔會大家要求都有唔同呢?我都明白買花贊花香嘅道理,但我本人好想清楚知道應該點去選擇幼兒園呢!   

Mylovelygirl,
Yes.How do you feel?
mylovelygirl 寫道:
Hi TT168,

你說得對. 好多媽咪comments 都不錯, 但我自己的感覺又不是這樣.  真的有些 confusing.  可能自己是第1任媽媽, 沒有經驗, 太多憂慮.

我覺得這所學校好唔好, 真的要由小孩子嘗試上學和我們多些觀察和了解才知道.  Anyway, 我相信 Victoria 是可以試得過.  如果真是不好的話, 再找其他吧.  It's an experience!

Did you attend the trial class yesterday?

Cheers,

hello 魚子,
你個小朋友係唔係讀緊nursery呀?我好想知多D關於lee間學校嘅資料?thanks
魚子 寫道:
dear all,
hello!
我個小朋友都係讀何文田維記的.

請問有冇人是由荃灣返學的??
是點上學的??有人搭保母車嗎??
‹ 上一主題|下一主題