用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 4]
go

根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 4] [複製鏈接]

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 4]

各位早晨呀!!

Part 4!! 勁     

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 4]

我覺得課室都幾暖,唔會太凍,所以大家唔使太擔心!!

quote]
Central 寫道:
kittych0309

謝謝你,尋晚11:30左右

[size=large]各位參加"金桔園k1聖誕聚會"的mama請注意:

[size=medium]當日我們會分5組玩遊戲,每組有11-12個小朋友.

[size=medium]大家分左組如下:
黃組 – 鴨仔
Pelie, Chilly, Sara-mama, jzx171, 陳師奶, Jennyfat, Yvonne, Michealanleo x 2, Sally, KELLYCHONG x 2

綠組 – 青蛙
小b維維, KAKAMUM, Melissa, Central, Melissa, Yanmi2004, Matt'sMom, andrewmama, Kwanpui, yanniecheung x 2

白組 – 綿羊
kittych0309, applecyma, Elsamouse, Gicobaby, Serena Chan x 3, bebo, visa, rowerowe, MingMing'sMom, 粉紅河馬

紅組 – 鸚鵡
heimom, mcheung x 2, Shirley x 3, jcryan, davidma, mswong, Bonnie&Tung x 2

啡組 – 馬騮
nicki, 小比比, Marybloom, Argusmum, Cyrus123, yi, CheriLee, yaumother, Joy_E, Tiggie x 2

[size=large]現誠徵義工媽咪:
[size=medium]每組需要2位義工媽咪,希望每組有2位媽咪能夠出席我地今個星期五個大會,一齊商討當日事情.如有興趣者請PM我啦!!

希望大家擁躍參加,我地好需要大家架意見架!!

CheriLee,

真係好啦!!
時間: 會係星期五6:30pm,地點:Kowloon Area(未定)
我地定左地點再contact你啦!!

Pelie

CheriLee 寫道:
pelie,

When will the Friday 大會 be held? If the time is okay, I am more than happy to be one of the volunteers.

[quote]
pelie 寫道:
[size=medium]每組需要2位義工媽咪,希望每組有2位媽咪能夠出席我地今個星期五個大會,一齊商討當日事情.如有興趣者請PM我啦!!

希望大家擁躍參加,我地好需要大家架意見架!!

[/quote]

Central,

義工媽咪架工作範圍, 係負責自己果組事情. 如:收集禮物和在遊戲舉行時出來幫手.

至於旅遊巴果方面, 因地點改左, 所以我地唔再分地點上車啦!
所有人都會在Kowloon Tong上車.

遲d我地開完個大會之後, 我地就會出個通告比大家架啦!!

SURE!!

CheriLee 寫道:
pelie,

Do PM me for any updating as I might not visit this topic all the time. Thanks

[quote]
pelie 寫道:
CheriLee,

真係好啦!!
時間: 會係星期五6:30pm,地點:Kowloon Area(未定)
我地定左地點再contact你啦!!

Pelie
[/quote]

kittych0309,
係呀,星期五食飯開會嗎    我地會傾下果日架活動同流程.
我預左你架啦

[size=medium]多謝你地支持!!

現在各組義工名單:
黃組: sara-mama & yvonne
綠組: Central & Melissa
白組: kittych0309 & Gicobaby
紅組: ??????????
啡組: CheriLee & ????????

[size=large]希望紅組同啡組架媽咪快d

Gicobaby & Central,
Pls check PM!!

Crabtree比較出名架味係”Gardeners”,個味都唔錯.佢隻Hand Cream 係叫 Hand Therapy架.
VIP Day過左喎,你現在買會貴d架!

Central 寫道:
上次你地咪去買C&Evelyn既hand cream既,請問你地買左咩野香味呀?買左hand cream 定係hand therapy呀?我想問下你地既意見,事關我朋友後日會幫我買呀。我未用過呢個牌子既product,淨係有印象rosewater同summer hill味咋。我依家用緊Jurlique既Rose Hand Cream,都好香好潤架,不過又想試下新牌子新味道。   

yanniecheung,
你星期五得唔得閒出來同我地一齊開會呀??多d人多d意見會好d架!!

ArgusMum,
唔緊要架!!我地會一路食一路傾,有排講架,如你有興趣隨時Call我啦!!

Matt'sMom
Pls check PM!

mcheung,
多謝你幫手呀
你要小心身體呀! 我都病左好多日,同你一樣都係出不到聲
明天你不能出席唔緊要啦!! 有乜野我會update你架啦!!

nicki,
多謝你幫手呀
你唔方便出來唔緊要, 我遲d再update你啦!!

Sara-mama,
我地明天會在黃大仙龍翔中心度開會. 時間會在6:30開始,如你安排都就來啦! 謝謝  

mswong,

多謝你幫手呀
你唔方便出來唔緊要, 我遲d再update你啦!!

Joy_E,
Pls check PM!

[size=medium]多謝你地支持!!

現在各組義工名單:
黃組: sara-mama, yvonne & KELLYCHONG
綠組: Central, Melissa, KAKAMUM & Matt'sMom
白組: kittych0309 & Gicobaby
紅組: mcheung & mswong
啡組: CheriLee, nicki & Joy_E

[size=large]各位義工媽咪請注意!!

[size=medium]明天開會地點會在黃大仙, 龍翔中心地庫.
時間: 6:30開始
訂左位之後我會個別通知大家架啦!!
‹ 上一主題|下一主題