用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 大力泳會?
go

大力泳會? [複製鏈接]

Re: 大力泳會?

SUSANNA ,

Hi, 大力六月份有試堂班,你不如比囡囡試下順便睇下環境,我囝囝上年都係大力上幼兒班(2-4yrs),不過喊足八堂之後停左。今年係史丹福上私人班,下個course會轉去大力(1:4)班,雖然地點吾係太方便,但教法我覺得大力好d。

SUSANNA 寫道:
大家可吾可以講多d有關大力野, 因本人想幫囡囡由私人教練轉去泳會, 現還心大心細, 請多給意見.

我都係選九展,98D都到,我打算報星期六,你呢,吾知會吾會同一班呢!

Susanna,

我星期六吾洗返工,所以會選擇中午的時間。

yuiyuibb,

係呀1:3,大約120/堂(吾多記得,你可以上大力website睇下),已包入場費,家長不需要比入場費,好似最多2名家長陪,佢地好似有另一個叫親子班,不過家長要落水。

其實導師都好細心,但囝囝做熱身已經喊定先,要我地企係佢身邊,到氹到佢落水,就企係水到喊話好驚要媽媽,其他細過佢的小朋友都不知幾鍾意游,導師都有理佢,但佢都要教其他兩名小朋友,所以拿些玩具比囝囝企近池邊玩,warm up左之後再教佢。但八堂之後囝囝話吾再游,我都冇迫佢。

今年再學返,都不知幾鍾意,成日都想快d上堂,仲話想星期六同日都學。

yuiyuibb,

我囝囝之前都好怕洗頭時d水整到塊面,現在雖然學緊,但如果好多水流落塊面佢都叫晒。

好似5歲以下可以入女更衣室。

yuiyuibb,

吾洗客氣,希望你囝囝囝玩得開心啦!

好姨,

因上年我大肚,所以由爸爸同佢沖涼,所以吾知更衣室的情況。上年大力比我的感覺幾好,今年希望冇變啦,我諗好過史丹x掛。

聽講YMCA都好好,有些媽咪都推介。至於大力,你可以上以下網址,內有詳細資料同地址,佢地六月份有試堂。你可以睇下先。

http://www.daliswim.com/
‹ 上一主題|下一主題