用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 91(沙田)校網,入嚟分享吓派位結果...
樓主: natnat_tsang
go

91(沙田)校網,入嚟分享吓派位結果... [複製鏈接]

咁你結果去咗邊間!

原文章由 yanniecheung 於 08-7-2 16:37 發表
我一心想考一呂, 於是由自行學位分配至統一派位都揀該校, 結果一一落空, 於是隨即交叩門profile, 自己亦早有心理準備要到該地步, 但無想過連interview都無聲氣, 一個電話都無......好絶望!!
好彩自己有所準備同一時 ...

咁你咪即係好遲先收到一呂通知去interview? 但係又成功收咗你囡囡? 你囡囡係讀邊間幼稚園呀?

恭喜晒你呀!

原文章由 anixon 於 08-7-2 18:35 發表
感謝主! 我囡囡好好彩有得 interview 並收o左!

(我一心想考一呂, 於是由自行學位分配至統一派位都揀該校, 結果一一落空, 於是隨即交叩門profile, 自己亦早有心理準備要到該地步, 但無想過連interview都無聲氣, 一 ...

我好有好奇心, 其實你係邊個網呢? 點解你會選擇馬鞍山主風呢?

原文章由 KW 於 08-7-3 17:30 發表
培基昨日放榜收左我仔、今日我去註左冊。胡素貞上午今日打俾我提我註冊(他們6月16日通知我収我仔、但我一心等培基、只交了手冊$120)、今日我正式和他們説放棄胡上個位、馬鞍山主風就昨天要註冊、我収了培基消息就無 ...

你覺得馬主好嗎? 但91網, 應該好多好學校呀!

原文章由 KW 於 08-7-3 21:49 發表
好巧合呀!我係原先抽到蕭漢森架.蕭漢森其實幾好,我有打算培基唔成功保留讀架.馬主is mysection A, 2nd choice so I knock its door.
‹ 上一主題|下一主題