用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第六回>

kikimom,

你今日唔係放假咩?    做 mud 咁快閃 kei?

kikimom 寫道:
all mom

岩岩check完公司野....我要閃la....

唔駛唔好意思 wor, 我已經順利攪掂左 la.

希望 tszyau 快 d 好番, 星期日可以去旅行.   

tszyau2000 寫道:
p.s.真係吾好意思la...比吾到你tim...   

激 c 人, 屋企部 pc 中左毒, kiuba 今日一早就問我 download 左 d mud, 攪 c 左 部腦, 部 pc 係臨死前嗰兩日(7/1 & 8/1), 我完全無掂過, 關我 mud事.

佢仲話俾個 friend check 過, 完全救唔到, 入面 d data 全部無晒, 要鏟晒所有嘢.      我心諗"有無咁誇? 佢唔識整 jar?"我跟住就建議另外搵人幫手, 點知都未 contact 對方, 佢個 friend 就已經問都唔問人, 就懶醒咁鏟晒我成部 pc kei 嘢.     

我對上一次做 backup 係十一月中, 之後 kei 相, video, 仲有好多嘔心瀝血 kei reports 就咁俾佢鏟晒, 我依家直情想殺左佢兩個.                 

咁就好 la, 你今晚可以放心去 10下 10 下.     

你放心la...頭先同tszyau 通過二電話...都ok...而婆婆仲話佢已經肯玩肯郁動la...甘先至正常番d jet   

[size=xx-large]Good morning.   

yauma,

見到你咁開心, 真係令人都開心埋.

好日子在望, 加油!!   

d reports 無左唔緊要, 可以再寫過, d 資料無左都唔緊要, 可以再搵過, 但係 kiukiu d 相 & video 無左, 無得再影過, 呢樣先係令人最傷心 kei 事.         

吾好甘傷心la...俗語說"機c都不能復生" ka la...唯有慢慢再整過la...火都無用ka la   

[size=xx-large]Good morning.   

[size=x-large]I'm here.

p.s. 四周圍遊蕩緊.   

chunma,

聽日去海港城咁遠, 要諗諗先.   

chunchunmama 寫道:

kiuma/yymom

明天佢哋表演, 你哋去唔去睇

baba 話呢幾日唔可以一個人周圍走, 佢聽日又要番工, 所以多數唔去得.

對你有難度咩       [quote]
gigichacha 寫道:
chunma,

聽日去海港城咁遠, 要諗諗先.   

kakama,

漁人碼頭....正ar!!!!     

公司仲包埋三餐 + 住宿.....仲正.         

唔知貴公司係下年呢 d 時間有無 part time 做? Part time 有無得去呢?   

加加媽咪 寫道:
都算ok la, 公司包哂酒店住宿 + 3餐.

星期六晚食完annual dinner 去咗按腳&食宵夜, 第二朝食埋酒店自助早餐check out 後落咗拱北shopping, 跟住過澳門食lunch & 買手信, 再去"漁人碼頭"影吓相玩吓機動遊戲先搭船返香港.

有好嘢, 緊係要益下 d 姊妹市 la. kakama, 呵!     

你幫我問ar    [quote]
gigichacha 寫道:
kakama,

唔知貴公司係下年呢 d 時間有無 part time 做? Part time 有無得去呢?   

我地依家都唔得閒做住, 留番今年年尾先 ha.     

加加媽咪 寫道:

唔好意思..... 我公司依家暫時都唔會請part time        

留定條後路ma.

我地       

[size=x-large]Good morning.   

無 ar!!!!

仍然係大頭狗.   

kakama ~~ 仲咩又轉番巴斯光年kei

今朝已經有少少涼左 kei 感覺.   

[size=large]姊妹報料ar...大家注意   

天 氣 又 涼 下 周 日 最 低 13 ℃

唔知點解我今朝仲係見到隻大頭狗?   

[size=large]早晨ar   

kiuma ~~ e 家都係巴斯光年wor
‹ 上一主題|下一主題