用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園(小西灣) 小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu
樓主: haileymama
go

小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 小西灣迦南幼稚園K1~~下學期lu

玩水,我唔見通告有寫要著swimming suit喎,上次有講明要帶泳衣同大毛巾架。

我99....佢d老土野,出晒名架啦

醒目開學勳章

蕭夫人信箱 寫道:
咁到時至換swimming suit ???
係邊樹換呀 ???

係上面間房換架,上次觀課,陳主任講解果度呢

不過上次有好多人話玩完水都唔得,彤彤都咳左成個禮拜

醒目開學勳章

蕭夫人信箱 寫道:
updated photo of Hazel ar :

一隻大豬腿啊,咬啊   
等我星期六咬下佢先   

醒目開學勳章

夫人:
咁又唔驚既,上年彤彤同him少一齊玩,果日係唔多好天架,無乜太陽,可能一下凍親姐,如果呢次有太陽都應該OK既。
我隻囡,如果俾佢知道我唔準佢玩水,實嬲死我都似啊,分分鐘係學校 到拆天添啊

唔係喎,我5/6玩喇喎,無理由今日都未通知卦

醒目開學勳章

而家個樣都未成型,睇唔真架,彤彤細個都唔似我架,大大下咪又似返   

夫人:
咁你早d到喇喎,唔係我無得咬豬腳架   
我諗我meet完around 10點度啦

醒目開學勳章

Meisuen 寫道:
夫人, haileyma,

妳地有冇校服個list 呀, 我想賣軒軒d二手+男校服, 又或妳地有冇識人想讀+男架 ?

我都有喎,不過佢想要條圍裙咋
有既,留一條俾我啦

講開,Jason果邊有幾個都報左SSW迦南

醒目開學勳章

我都係,一d都無果d好得意既感覺。
蕭夫人信箱 寫道:
哈哈
你同我感覺1樣

[quote]
Meisuen 寫道:
夫人,

我覺得照4d好似怪獸, 唔好攪我 ! 留番d神秘感比我
[/quote]

醒目開學勳章

蕭夫人信箱 寫道:
haileyma
好好好 ,,, 你10:00
有咩就電聯啦
喂喂, 你再pm你既contact number比我
5g點解冇左你個contact呀

我終於都冇同燒買報果個咩嘻水活動呀 ..............
燒買都冇乜野 ,,, 仲話'好呀'      

PM  ED   

但係佢見到人地玩,會唔會

醒目開學勳章

蕭夫人信箱 寫道:
咁你打5打算比J神毒埋迦南呢 ????

毒,梗係毒啦,佢地K3,豬神咪K1囉,一齊讀埋PM架喇

醒目開學勳章

Meisuen 寫道:
haileyma,

我有兩條圍裙! 留一條比妳fd.
喂,幾錢啊,我叫佢俾返你啦   

醒目開學勳章

蕭夫人信箱 寫道:
佢5會
其實佢係1個有得反又得, 冇得反又得果d黎架
至要同佢解釋清楚個原因佢就ok架啦.
咁又幾乖喎,彤彤唔得架,平時佢無咩野,都算聽話,不過係臭檔d,佢想要邊樣就要邊樣。
我打算星期六都要同老師傾下呢個問題

醒目開學勳章

Mei:
我朋友confirm左要一條圍裙喇,我叫佢入錢俾你啦

醒目開學勳章

Meisuen 寫道:
haileyma,

我點比妳呀 ? 我pm 我 hsbc a/c 比妳啦!

收到喇,不過你係咪要著到放暑假先
我叫佢入$$俾你,你到時寄俾佢啦,好嘛

醒目開學勳章

蕭夫人信箱 寫道:
haileyma
hai woo ....... hailey k3 = jason k1
hmmmmmmmmmmmmm issac k3 = hazel n1 (i will let hazel to study n for few months) i dunno if she study pm class    

即係你想俾Hazel照讀AM
接送有d煩喎 果陣我都諗過,一係照俾Jason讀AM,但係讀到K3,又係要轉PM。不如索性到時讀PM到K3 lu

醒目開學勳章

今日終於派張玩水通告返黎喇

要帶好多野啊,玩水用具,仲有水泡添啊

乜今次玩得咁激啊

醒目開學勳章

>>請加緊提醒你們的工人,小心看顧小孩<<

Mei:
我尋日經歷左一件事,你都叫姐姐留意下,出街時,小心睇實軒軒啊!

醒目開學勳章

咪係囉,有時呢d人,真係想對佢好d都唔得。

受傷都事小,真係萬一衝左出馬路,被車撞親,去邊度賠返個仔俾人喎。   

有時我都諗,又要俾錢請佢地,又要驚佢地湊唔掂,又要買佢怕,驚佢地係屋企唔知俾d咩細路仔食,都咪話唔煩,返工都返得唔安樂架

醒目開學勳章

蕭夫人信箱 寫道:
早呀

haileyma
咁你知點解我呀媽咁堅持1定要自己湊番對孖寶啦

今日我見到彤彤呀 ,,,, 佢好令女喎
but點解好似帶咁少野既 ???? 我見得個水泡
你有冇帶玩水toys, 大毛巾, 拖鞋等等比佢呀 ????

咁幾時都係自己湊好啦,樣樣睇實d嘛

無咩帶之嘛,大毛巾同玩水果d野放左落back pack,拖鞋直頭著埋啦   

醒目開學勳章

蕭夫人信箱 寫道:
haileyma

上黎爆到下彤彤玩得開5開心

俾d時間佢,通常佢係夜晚臨訓講俾我聽架,不過我聽見佢話老師有水槍 我諗都幾開心,so far條大毛巾都唔算好濕喎,我估都係小朋友玩水戰多d。

醒目開學勳章

夫人:
你生左Hazel咁快就auntie到喇 果陣我生完Jason等左4個月先黎返咋,嚇到我標尿啊

係架,個個有得玩,係佢坐係旁邊,真係好無癮既,不過燒賣咁激,玩到濕晒     
‹ 上一主題|下一主題