用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SKH's interview (Central)
樓主: zigzag
go

SKH's interview (Central) [複製鏈接]

Re: SKH's interview (Central)

份報名表話上下午班各收60人, 即係120 人啦...但係當中60% 會留俾有關係人士, (即係有爸母讀過, 兄姐讀過, 識得D 校董OR 有份量人士)...如果假設呢60%都係揀上午班, 即係外來申請, 而又取錄的小朋友將會係全部下午班。

以上純粹個人計算, 如果當中有人係完全無關係而又取錄到上午班的, 請記得上黎通知我地, 等我地無咁心理不平衡....

唔駛咁快唔開心, 應該諗下如果收你個小朋友讀下午班, 你會唔會考慮...
esmehouse 寫道:
咁實冇我份啦

係呀...學校話13號開始通知..... 我諗到都等一兩日先至有消息囉....唉...雖然係覺得機會唔大, 但係仍然希望收到信先至認命...哈...

好心急呀....我要今晚好夜番到屋企先可以開信箱睇...唉.....

係呢...waiting list有無話wait第幾呀?

我覺得無人會上黎登記 "落選" 個項囉

嘩..勁呀...咁快delete

you are so efficient.

[quote]
Yin&Long 寫道:
我記得之前有人話收生係內定, 甘已經收

我都想知有乜唔同...因為佢話如果過
‹ 上一主題|下一主題