用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 屯門區邊間幼兒園好??
go

屯門區邊間幼兒園好?? [複製鏈接]

Re: 屯門區邊間幼兒園好??

mandylo 寫道:
我個女{now}都係讀緊青山村st.peter幼稚園,好係好but
最唔好係太多蚊,一到夏天個女對腳就成隻梅花轆咁,不過因
搬屋所以呢個9月會轉去兆麟st.peter,唔知道此幼稚園升小學之出路係點呢?

你囡囡9月會讀半日班定全日班呀? 我囝囝都在這間幼稚園就讀的, 環境唔錯。

mandylo 寫道:

小女9月會讀上午班

mandylo   

我囝囝9月會讀上午低班呀, 你囡囡9月讀低班抑或高班呀?

hohomami 寫道:
我個女讀緊幼兒班,日日都有功課做,寫一版字,星期五會寫二版字同有一張畫要填色,若果長假期會有一本作業做...唔知算唔算多??
佳寶好似響安定村個附近,學費唔貴,佳寶好耐歷史架啦,我個姑仔都係讀佢,而家我姑仔都讀緊大學啦!!!

詳情去下面條link睇下資料啦!!!

幼稚園概覽-屯門區

幼兒班要日日寫一版字, 假期寫兩版, 都算好多, 咁一版字要寫幾多個字呀! 謝謝!

[quote]
mandylo 寫道:
死火啦,聽你咁講個o的老師咁有問題,我女女今年9月仲會
轉入兆麟st.peter讀wow....
我女女幾百厭架咁咪o參law...其實我對呢間幼稚園表面感覺
very good架,but now聽你咁講我真係好好擔心,實有排訓
唔到啦.......
   [quote]

唔使咁驚喎, 我個仔都好百厭, 之但係老師們對佢好好呀, 我囝囝仲好鍾意返學添!

加加媽咪 寫道:
angelina981109 & mandylo 兩位好...

我囡囡今年9月都係入讀 兆麟st.peter, 不過佢讀 K.1 上午班, 請多多指教...

唔好咁客氣啦!   我囝囝讀 k.2 上午班, 第日可以互相交流, 又可以八卦下!  
‹ 上一主題|下一主題