用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SJC Parent Club 07 Part 4
樓主: BBChu
go

SJC Parent Club 07 Part 4 [複製鏈接]

Re: SJC Parent Club 07 Part 4

BBChu 寫道:
h2dog1
妳邊有咁易咋得死呀!  妳果d吾夠人勁, 係因為妳低調, 又鍾意用d m記紙袋, 百x膠袋收埋jar

BBChu 寫道:

明日又開始打仗啦![

BBChu
No 啦, since Sun 已經開始打仗呢.   

h2dog1 寫道:
[quote]
BBChu 寫道:
我老公8點幾打俾我話美孚塞車塞到爆, 最後要搭地鐵返學!

bbchu
搭地鐵返學咪要行好遠law

3b
我件工人sat 走lu...我要做2weeks 工人呀    [/quote]

各位早呀.
今朝咁大雨, 到到都會塞車啦.

3b
oh! 希望你 auntie 快d ok 啦.  Good luck.

h2dog1
陰公咯, 要你做工人.    咁新既幾時到呀.

h2dog1 寫道:
[quote]
BBChu 寫道:
我老公8點幾打俾我話美孚塞車塞到爆, 最後要搭地鐵返學!

bbchu
搭地鐵返學咪要行好遠law

3b
我件工人sat 走lu...我要做2weeks 工人呀    [/quote]

各位早呀.
今朝咁大雨, 到到都會塞車啦.

3b
oh! 希望你 auntie 快d ok 啦.  Good luck.

h2dog1
陰公咯, 要你做工人.    咁新既幾時到呀.

PokPokMami 寫道:
我8:50開車,9:05到school
晏咗出門反而OK bor! 不過就好鬼大雨!

嘩!  PokPokMami = 女車神呀, 15 mins 到學校.      

新幹線 寫道:
早呀!
記住聽日生日會呀.

新幹線
好彩你提一提, 否則我一定唔記得+.  Many thanks.

BBChu 寫道:
早晨!  

攪掂今日中文, 又有返兩日休息真係好   

BBChu
係呀, 同埋 next week 個d subjects 都係d輕"can"野咯.  

3b
Nevermind 啦, 希望在明天呀.  

PokPokMami 寫道:
ShanShan, BBChu, h2dog1

我明天会傾掂再話過妳地知吓

PokPokMami
唔該哂.  

原文章由 PokPokMami 於 07-6-29 12:14 發表
h2dog1,

pls check pm   

早晨呀!

好唔慣 bk 唔同咗.

早晨呀, 打咗個回應, 唔見咗既?

我想話唔係好慣 bk 唔同咗.

原文章由 PokPokMami 於 07-6-29 12:14 發表
h2dog1,

pls check pm   

我第3次 post 啦, why can't see???

我第4次 post, 都係睇唔到既?
‹ 上一主題|下一主題