用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St. Cat,根德園,劍鳴,VICTORIA,浸大附屬,朗思,約克,宣道 ...
樓主: prosperityyan
go

St. Cat,根德園,劍鳴,VICTORIA,浸大附屬,朗思,約克,宣道,聖羅撒 [複製鏈接]

Anyone know about hk pre school(樂基), Any comment for this school! HKPS, KV, which one will u choose?

What about HKPS (點解唔考慮樂基?聽說現時KM 差左), SC, KV, HKPS, 大家點排)
原帖由 BabyHilary 於 08-10-1 08:36 發表
bk好多topic講約克, 不過似乎負面多過正面﹗
我唔識人讀呢間, 唔可以comment!
其實我發覺某間幼稚園同某間小學有大量負面評論,
當然唔可以盡信, 但家長們可以參考下再選擇﹗

...

我拿不到SC表格,不知會否有家長因碰期而有機會讓出,十分感激
[email protected]

如果有機會多出ST cath 的表格, 能給我的話有名字也要緊,我會再試想辨法,[email protected]

如果有機會多出STCath的表格,可以給我嗎,有名字我可以試試傾,感激 [email protected]

有人知道根德園是否基督教學校
‹ 上一主題|下一主題