用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 平衡智能-兒童發展遊戲
樓主: 小寶
go

平衡智能-兒童發展遊戲 [複製鏈接]

Re: 平衡智能-兒童發展遊戲

我小朋友已經返了差不多一年, 都返得好開心
原來經濟日報有報導平衡智能?! 等我上網睇睇有無得睇先.

Hi YIYIKO,

Please check PM!

Dear all,

Please check PM! Thanks.

bbg

小寶,

唔好意思咁耐先回覆你!

你的小朋友幾多歲?
->5.5歲

在情緒or其他方面有沒有改進?
-> 無咁自我中心,懂得去諗人的感受,用善意的方法去表達自己(這個改進是我最開心的, 因為之前無論佢想點都會扭計去表達)而家有商有量 說話比之前有條理.有時導師會安排佢去比較細的班(3.5歲)做”小隊長”目的係訓練:領袖能力, 懂得照顧小朋友及耐性 (我的小朋友係獨子,我覺得這個安排唔錯).

是否上5堂便有一份report比家長?
->唔係! 要完成10堂會有兒童發展評核報告.

是不是在康怡上堂?
->最初返中史圖書館, 而家返康怡.

唔好客氣,有問題隨便問我盡量回答!

你的小朋友幾多歲,咁佢返左咁耐,在情緒or其他方面有沒有改進,是否上5堂便有一份report比家長,是不是在康怡上堂?

All mama,

我已經send資料去各位的PM到, 如有錯漏請通知

bbg

小寶,

佢的改進都令我個人開心左, 一齊努力

請問上堂是否用遊戲方式去教導小朋友,小朋友開心嗎?
-> 係用遊戲方式上堂. 我小朋友上得很開心, 由第一堂開始已經問我幾時再返. 點解我會比佢返咁耐原因(1)態度變好 (2) 係佢返得好開心, 因為平時的課外活動係返畫班, 公文數比較個人及靜d. 返平衡智能有野學又唔洗咁悶  

幾多人一班?
-> 約10個人一班. (2-3個導師)

想請問星期幾會有班?
-> 你要打去問下, 因為佢地有好多堂.

我打過幾次電話都冇人接!
-> 係呀! 因為係導師親自解答問題, 如果所有導師剛巧去晒上堂, 就無人聽電話. 你留言啦! 我都係咁, 都好快覆.

Hi smilebaboo,

資料我已經PM左比你! 如果我無記錯好似要3.5歲先可以返, 詳細你打電話去問下.

All mama,
我已經將資料send 去各人的PM到! please check.

剛才我上平衡智能個網, 見到報名有優惠如下:
優惠折扣
8 月 31 日前報名 9 折
9 月 12 日前報名 95 折

Dear all,

已經將資料send 去各位的PM到! please check.

各位媽媽,

唔好意思! 咁遲先回覆 我已經將資料去各位的pm到. please check!

各位,

真的唔好意思這麼遲才回覆   我已經send 去各位的PM到, please check!  

我已經send資料去各位的PM到! please check.

各位唔好意思! 因工作關係不能時常上BK回覆PM. 所以請有興趣要資料的媽媽們多等幾天, 我會盡快回覆大家的PM.

唔好意思要各位等咁耐!
已經將資料send去各人的PM到. Please check!

各位,

Sorry for late reply!
我已將資料 send 去各人的PM到,
Please check

各位,

我已將資料 send 去各人的PM到, 如有 send 漏請通知!

各位,

我已將資料 send 去各人的PM到, 如有 send 漏請通知!

各位,

各位,

bbg
‹ 上一主題|下一主題