用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有用緊<<迪士尼美語世界>>教材的請進,感謝解答! ...
go

有用緊<<迪士尼美語世界>>教材的請進,感謝解答!   [複製鏈接]

回覆:s.andp 的帖子

淘寶迪士尼美語
[url=https://youtu.be/32ysjSOs6Mc]https://youtu.be/32ysjSOs6Mc[/url]

買左全套已用多年,有好多活動參加,而且教育顧問售後服務好好,哥哥4.5歲已畢業,英文基礎好好,值得!

回覆:alvinlam416 的帖子

我都覺得d活動好重要,每次參加完活動小朋友都會拎返d教材出來玩,特別投入。而且我有跟住CAP program 進度玩,小朋友現在5歲早前已畢業,英文聽講完全無問題,劍橋考到Movers full marks。現在每星期keep住玩telephone english同老師做free talk。

回覆:CaCa800 的帖子

我仔仔都係4歲幾已經識曬d書,佢而家最鍾意係玩Lets play部分同有去參加活動。暑期班出左好多outing活動,可能我地有機會見到面&#128513;

回覆:som 的帖子

你剛剛買應該會有專人上去你屋企教你用,因為每個人既方法會有唔同,年紀唔同用法亦都有唔同

som 發表於 16-9-21 21:37
fun of words點好用?? 可share ??  我多數歌仔多 ..

Fun with word可用來做review,亞仔未夠兩歲已經識曬fun with word book 1,可以全部指曬出來,因為係教材其他部分有見過,所以一睇就識。我就係最欣賞呢個系統性,唔使坐定定學,不知不覺佢就識好多野,而且令佢自己好有滿足感。

candywyk 發表於 17-3-26 15:03
到最後,我係囡囡一歲果時買左比佢用落左都有少少後悔點解唔早d買因為囡囡用得好開心

...

我都覺得真係越早用越抵

salaw_lee 發表於 17-7-14 10:30
想問下迪士尼顧問係咪個個都唔同跟法?佢地點跟架?會唔會跟跟下唔跟?

我諗迪士尼做咗咁耐係有保證,我自己由懷孕用到大仔畢業依家細女又開始用,當中我個顧問都幫我不少,而且真係有好多活動可以參加。

wing201901 發表於 19-7-10 22:49
可否pm 顧問資料?

Ok
‹ 上一主題|下一主題