用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ABC Pathway
go

ABC Pathway [複製鏈接]

大家點睇佢ge 課程? 我個女k1 (9月升K2) 上左一年cambrige, 佢好鍾意返ABC, 另一邊我都有試其他唔同ge english centre, 佢最鍾意都係上ABC

我想試下佢個 iLEARN , 7月會去interview. 唔知大家又覺得ABC iLEARN 好唔好呢? 我屋企冇姐姐, 平時亦都唔會同佢講英文, 上iLEARN 係咪真係可以令佢ge英文進步多D? 可以用英文溝通到?

謝謝各位先~
   6    0    1    0

Jasonc823 發表於 19-7-10 23:58
回覆 HelloKit2014 的帖子

太hardsell了,賣廣告應該去第二個區
咁叫HARDSELL??!!!! 我真係無言!! 問意見都俾人話HARDSELL!! ??? 衣度係咩討論區???

stephyc 發表於 19-7-11 08:52
回覆 Jasonc823 的帖子

可能樓主女女真系好中意ABC想問意見
我係真心想問意見! ABC 學費一D 都唔平!! 個女鍾意之餘我都希望佢學到野所以先黎問下!
我唔明點解會變左HARDSELL~ 或者我唔應該講我個女好鍾意ABC......

不過睇黎都冇咩人俾意見......

waihello2004 發表於 19-7-11 10:52
我都join 咗ABC i learn, 9 月開課,8 月join 咗佢地暑期班,之前join 過復活節班,小朋友之前上復活節班 ...
ilearn 唔係要interview 架咩? 你咁快可以join 到佢9月開嗰班ge? 我報左21/7 個interview ja.

小雲天使 發表於 19-7-11 12:50
學費幾貴?
ilearn 一星期上3堂, 每堂2個鍾, 學費$4200 一個月(KLN TONG CAMPUS 會再貴D)

waihello2004 發表於 19-7-11 14:28
係要interview 呀, 我已經係4 月份果次in 咗啦。
OIC! 請問interview 係要in D 咩? 我聽人講話係就咁同老師傾下計?

CANDYEKEE 發表於 19-8-27 15:45
我仔pg開始係abc返,k1下學期開始返istart,嚟緊9月升k2。我都諗緊俾唔俾佢繼續上ILearn,因為覺得課程太密 ...
小朋友鍾唔鍾返istart? 我女K1 下學期開始返Cambridge, 暑假返拼音快車, 佢鍾意返ABC, 我問佢K2 開始一1星期返三日好唔好, 佢話好, 我就幫佢報左ilearn. 所以你都可以先問下自己小朋友意願呀~

emilyy526 發表於 19-8-20 00:09
黎緊呀仔會讀ilearn.請問係咪讀左ilearn就唔使另外報 Cambridge,班?考 Cambridge成績都ok嗎? ...
讀ilearn 就唔需要再另外報Cambridge or 拼音班

我朋友個仔由K1 開始讀ilearn, K2 下學期考starter, 攞滿盾

hkcalvin 發表於 19-8-30 11:17
請問一星期三次兩個小時辛苦嗎?
我都心大心細
好睇你自己小朋友呀, 我個女衣家唔使瞓晏覺, 而佢返ABC 好似返去玩咁, 佢OK 我就冇問題~
‹ 上一主題|下一主題