用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 07, 禮賢K2同樂會之up up up
樓主: dns
go

07, 禮賢K2同樂會之up up up [複製鏈接]

原文章由 HOLONGMAMA 於 07-10-22 09:10 硐表

carmen,
web album未有呀!不過喺我個SPACE度睇啦!呢度仲多D相~
我哋影咗135張相呀!佢好合作,D影相哥哥同佢玩到好顛,所有相都笑得好開心呀!所以我全部都要晒,仲曬埋張大相tim~

http://longlongmakaren.spaces.live. ...

好型仔

原文章由 joeysuen 於 07-10-25 08:43 硐表
韜韜~

預祝你生日快樂先
祝你身體健康、笑口常開、開開心心造個快樂的好孩子

威叔叔星期日有事不能出席你的生日會、不過政宜同媽咪會出席。
到時你地玩得開心d呀。 ...

thanks

原文章由 yiuyiu730 於 07-10-28 21:46 硐表

carmanbb,

個生日會搞得好好ar!小朋友玩得好開心,jovi一上車唔使一秒已經睡著la!韜韜鐘唔鐘意份禮物ar?係jovi揀架!

THOMAS  禮物 ...........thanks

原文章由 龍柱 於 07-12-4 13:18 發表
HOLONGMAMA,

FYI!

Thomas & Friends 冬日黃金之旅 -

http://www.goldcoastmall.com.hk/event_tc.html

我一早book左la...........book左1 jan 2008 (lunch)

原文章由 龍柱 於 07-12-5 13:39 發表
我剛剛都sent form book, 但我就book 31/12 lunch
但我又聽有個同事講, 以前去過這間酒店食buffet, 佢覺得d food quality麻麻地wor

我都知麻麻地,我貪佢有 thomas 玩咋,
所以 lunch buffet 平D
‹ 上一主題|下一主題