用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問收到保良局陸慶濤小學的面試信未呀? ...
go

請問收到保良局陸慶濤小學的面試信未呀? [複製鏈接]

由於這個星期六/日(4/10 & 5/10)經已係面試日,我直至今日仲未收到面試信,唔知有無家長都apply咗,而收咗信呢?我怕寄失咗,或者漏咗寄咋?正常情況下,無理由咁耐架!

Anyway,我明天都會打電話check,不過,想早d問其它人,安心d嗎!

知道的請回答,謝謝!

0    0    0    0

Dear chrischeung,

剛剛打咗電話喇,接電話的小姐話係10月11日面試,昨天經已寄出所有的信件,應該今日或明天會收到!

我唔知今年有幾多人報名呀?我諗收到信後,可以估計一吓的!

Thanks!

Yes, 你講得啱,我好記得陳校長話4/10 & 5/10面試的,但今早打比個小姐,佢話一直都係講11/10,不過,我廢事同佢拗.原來small_cc你都聽到係4/10 & 5/10.

至於你11/10唔得閒,不如,你打比學校講吓,本來預留在4 & 5 號做面試,但點知學校自己改咗日期,問吓可唔可以相就吓,遲d或早d見啦!

你的申請號碼大約幾多數呀?我要放工返屋企拆信先知,希望唔好下午,免得個小朋友要瞓覺.

原帖由 small_cc 於 08-10-3 15:35 發表
真係今日收到表咯!
但interview的日期係11/10(和簡介會上說的不同)

個日不得閒,點算?

咁你自己個小朋友有沒有報名呀!其實,我好喜歡這間學校,不過,擔心太谷個小朋友,同埋校舍好似舊咗d!

‹ 上一主題|下一主題